Verkoop bedrijfswagens EU blijft toenemen

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Verkoop bedrijfswagens EU blijft toenemen

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Aad Verkade

    Heeft de media dan helemaal niets meegekregen van de introductie van de nieuwe slimme Tachograaf per 15 juni? Alle tachograafplichtige nieuwe voertuigen die vanaf 14 juni voor het eerst te naam gesteld worden moeten voorzien zijn van een slimme tachograaf. Geen restant regeling dus alle voertuigen die nog voorzien zijn van de vorige generatie tachografen moesten voor 15 juni gekeurd en te naam gesteld zijn. In alle lidstaten. Dit is dan ook de enige reden waarom de registraties in juni zo hoog zijn. Er zijn dus niet meer voertuigen verkocht zoals u in dit bericht suggereert, maar er zijn er wel meer geregistreerd. En dat werkt bij bedrijfswagens die vaak een kange ombouw of opbouw periode kennen toch wat anders dan bij personenauto’s.

Verkoop bedrijfswagens EU blijft toenemen | Automotive Online

Verkoop bedrijfswagens EU blijft toenemen

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Verkoop bedrijfswagens EU blijft toenemen

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Aad Verkade

    Heeft de media dan helemaal niets meegekregen van de introductie van de nieuwe slimme Tachograaf per 15 juni? Alle tachograafplichtige nieuwe voertuigen die vanaf 14 juni voor het eerst te naam gesteld worden moeten voorzien zijn van een slimme tachograaf. Geen restant regeling dus alle voertuigen die nog voorzien zijn van de vorige generatie tachografen moesten voor 15 juni gekeurd en te naam gesteld zijn. In alle lidstaten. Dit is dan ook de enige reden waarom de registraties in juni zo hoog zijn. Er zijn dus niet meer voertuigen verkocht zoals u in dit bericht suggereert, maar er zijn er wel meer geregistreerd. En dat werkt bij bedrijfswagens die vaak een kange ombouw of opbouw periode kennen toch wat anders dan bij personenauto’s.