RDW checkt logica kilometerstand

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Jerry

  Het zou mooi zijn als de RDW eindelijk is het BOUWJAAR op de kentekens zet en niet datum van eerste afgifte. NL is het vuilnisvat van Europa van niet verkochte nieuwe auto`s. Koop je een nieuwe auto oeps heeft ie 3 jaar staan rotten in Griekenland. De NL importeurs kopen al deze auto`op voor een k-prijs. In het buitenland krijg je extra korting op een nieuwe auto met een bouwjaar van het jaar ervoor. NL staat in het buitenland bekent om dit bovenstaande feit. Er zijn zoveel mensen zwaar het schip in gegaan met een tweedehands Nl auto. Kopen ze een auto van 3 jaar oud, blijkt de auto een chassisnummer van 6 jaar geleden te hebben dag geld. RDW hou op met het besodemieteren!

 • Esther

  Beste Jerry. Dit staat op de site van de RDW. Je hebt ‘datum eerste afgifte NL’ en ‘datum eerste toelating’. Dit laatste veld is het bouwjaar. Dit is dus voor iedereen te controleren.

 • Jerry

  Datum eerste toelating is in Nederland en niet datum eerste toelating Europa. Bouwjaar betekent wanneer de producent van de auto de auto geproduceerd heeft. Ieder Europees land heeft bouwjaar op het kenteken staan. Verwarrend he. Bedenk dan wel even dat het grootste gedeelte van de Europeanen geen Nederlands kunnen lezen.

 • Esther

  Hoi Jerry,
  Je leest mijn antwoord niet goed. Je ziet 2 velden namelijk ‘datum eerste afgifte NL’ en ‘datum eerste toelating’. De laatste is het bouwjaar. Dat is de datum wanneer de producent de auto geproduceerd heeft, precies wat je bedoelt. En een datum kan iedereen lezen.

RDW checkt logica kilometerstand | Automotive Online

RDW checkt logica kilometerstand

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Jerry

  Het zou mooi zijn als de RDW eindelijk is het BOUWJAAR op de kentekens zet en niet datum van eerste afgifte. NL is het vuilnisvat van Europa van niet verkochte nieuwe auto`s. Koop je een nieuwe auto oeps heeft ie 3 jaar staan rotten in Griekenland. De NL importeurs kopen al deze auto`op voor een k-prijs. In het buitenland krijg je extra korting op een nieuwe auto met een bouwjaar van het jaar ervoor. NL staat in het buitenland bekent om dit bovenstaande feit. Er zijn zoveel mensen zwaar het schip in gegaan met een tweedehands Nl auto. Kopen ze een auto van 3 jaar oud, blijkt de auto een chassisnummer van 6 jaar geleden te hebben dag geld. RDW hou op met het besodemieteren!

 • Esther

  Beste Jerry. Dit staat op de site van de RDW. Je hebt ‘datum eerste afgifte NL’ en ‘datum eerste toelating’. Dit laatste veld is het bouwjaar. Dit is dus voor iedereen te controleren.

 • Jerry

  Datum eerste toelating is in Nederland en niet datum eerste toelating Europa. Bouwjaar betekent wanneer de producent van de auto de auto geproduceerd heeft. Ieder Europees land heeft bouwjaar op het kenteken staan. Verwarrend he. Bedenk dan wel even dat het grootste gedeelte van de Europeanen geen Nederlands kunnen lezen.

 • Esther

  Hoi Jerry,
  Je leest mijn antwoord niet goed. Je ziet 2 velden namelijk ‘datum eerste afgifte NL’ en ‘datum eerste toelating’. De laatste is het bouwjaar. Dat is de datum wanneer de producent de auto geproduceerd heeft, precies wat je bedoelt. En een datum kan iedereen lezen.