DAF Westerlo produceert miljoenste cabine

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Eugene Waasdorp

    Daar mag iedereen die bij DAF werkt reuze trots op zijn. Ik ben “slechts” oproep, of gelegenheidschauffeur, maar heb al zo’ n 20 jaar ervaringen met DAF trucks achter de rug en ik ben in die jaren ook vertrouwd geraakt met zo’ n beetje alle andere truckmerken, maar mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar deze ergonomisch uitstekend in elkaar geschroefde cabine, die dan misschien niet spectaculair is gewijzigd de laatste decennia, maar die wel onveranderd hoog blijft scoren bij echte chauffeurs en zeker ook bij mij. Met de komst van de euro 6 is ook de cabine weer “bijgevijld” en dat heeft hem goed gedaan. Alleen nog een keer wat strakkere koplampen er in bij een volgende update en hij is wat mij betreft echt state of the art. Van deze cabine straalt de kwaliteit gewoon af. Doorgaan daar in Vlaanderen. Ik ben trots op jullie.

DAF Westerlo produceert miljoenste cabine | Automotive Online

DAF Westerlo produceert miljoenste cabine

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Eugene Waasdorp

    Daar mag iedereen die bij DAF werkt reuze trots op zijn. Ik ben “slechts” oproep, of gelegenheidschauffeur, maar heb al zo’ n 20 jaar ervaringen met DAF trucks achter de rug en ik ben in die jaren ook vertrouwd geraakt met zo’ n beetje alle andere truckmerken, maar mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar deze ergonomisch uitstekend in elkaar geschroefde cabine, die dan misschien niet spectaculair is gewijzigd de laatste decennia, maar die wel onveranderd hoog blijft scoren bij echte chauffeurs en zeker ook bij mij. Met de komst van de euro 6 is ook de cabine weer “bijgevijld” en dat heeft hem goed gedaan. Alleen nog een keer wat strakkere koplampen er in bij een volgende update en hij is wat mij betreft echt state of the art. Van deze cabine straalt de kwaliteit gewoon af. Doorgaan daar in Vlaanderen. Ik ben trots op jullie.