Fabriek Jaguar Land Rover draait nu 24 uur per dag

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Akse Automotive Advies b.v.

    Het is te hopen dat de groei van het merk niet ten koste gaat van de matige kwaliteit.Uit een recent onderzoek bleek 71% van de land/range-rovers minstens 1 keer per jaar te kampen had aan een ernstig gebrek/reparatie.

Fabriek Jaguar Land Rover draait nu 24 uur per dag | Automotive Online

Fabriek Jaguar Land Rover draait nu 24 uur per dag

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Akse Automotive Advies b.v.

    Het is te hopen dat de groei van het merk niet ten koste gaat van de matige kwaliteit.Uit een recent onderzoek bleek 71% van de land/range-rovers minstens 1 keer per jaar te kampen had aan een ernstig gebrek/reparatie.