BMW roept auto’s terug vanwege Takata airbags

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
BMW roept auto’s terug vanwege Takata airbags

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • manuela Tomassen

    Wil even reageren op het bericht over de BMW ,het is wel in Europa gebeurd ik heb het zelf meegemaakt,in 2006 zijn mijn airbags van mijn BMW ontploft in de Garage van het winkel centrum de Vlinder in emmen, met 3 kinderen op de achterbank, gelukkig zijn we er goed vanaf gekomen,het glas van de vooruit lag bij me jongste dochter in haar autozitje.

    Auto is toen opgehaald en naar de BMW dealer gebracht in Meppen Duitsland,we hebben toen er voor gekozen om die auto niet meer te willen houden,kregen er een andere voor terug uiteraard bij betalen en een fles Champagne .

BMW roept auto’s terug vanwege Takata airbags | Automotive Online

BMW roept auto’s terug vanwege Takata airbags

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
BMW roept auto’s terug vanwege Takata airbags

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • manuela Tomassen

    Wil even reageren op het bericht over de BMW ,het is wel in Europa gebeurd ik heb het zelf meegemaakt,in 2006 zijn mijn airbags van mijn BMW ontploft in de Garage van het winkel centrum de Vlinder in emmen, met 3 kinderen op de achterbank, gelukkig zijn we er goed vanaf gekomen,het glas van de vooruit lag bij me jongste dochter in haar autozitje.

    Auto is toen opgehaald en naar de BMW dealer gebracht in Meppen Duitsland,we hebben toen er voor gekozen om die auto niet meer te willen houden,kregen er een andere voor terug uiteraard bij betalen en een fles Champagne .