Daimler Trucks neemt meerderheidsbelang in Torc Robotics

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Daimler Trucks neemt meerderheidsbelang in Torc Robotics

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Daimler maakt haast met zelfrijdende truck

    […] Uiteindelijk moeten de inspanningen van de Autonomous Technology Group resulteren in zelfrijdende technologie die het mogelijk maakt op Niveau 4 te functioneren, wat betekent dat de truck alle taken zelfstandig kan uitvoeren maar dat er nog wel een bestuurder aanwezig is die de controle kan overnemen wanneer dat nodig is. Eerder al kocht Daimler hiertoe een meerderheidsbelang in Torc Robotics. […]