Banden blijven onbekend gebied

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • a. van nierop

    Dit is toch een open deur van hier tot overmorgen. In andere landen is het heus niet anders. Waarom zou het een automobilist interesseren? Die weet toch ook niet wat voor uitlaat er onder zijn auto zit of wat de emissieeisen zijn bij de APK-keuring. Daarvoor heb je toch deskundigen en ga je toch naar de garage c.q de dealer. Wat heeft het nu voor zin om steeds met het vingertje naar ‘klanten’ te wijzen met de boodschap wat zijn jullie toch dom. Hou op! Zeg tegen die automobilisten: ‘u hoeft er geen verstand van te hebben want daarvoor zijn wij’.Wat probeert Michelin nu te bewijzen?