Zes nieuwe vestigingen Bosch Car Service

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Bosch Car Service

Bosch Car Service heeft zes nieuwe vestigingen aangesloten. Daarmee komt het totaal nu op 430 vestigingen. Dat meldt formulemanager Michiel Frijters. Volgens Frijters is er nog ruimte voor nieuwe leden, al kan hij niet zeggen hoeveel. “Er is absoluut nog ruimte voor groei. Op dit moment hangen wij hier geen streefgetal aan vast.”

De nieuwe leden zijn Bijsma in Loppersum, Van Zoggel in Ravenstein, Valstar in Kwinstheul, Agin in Rotterdam, Autobedrijf Bollenstreek in Hillegom en Auto ’t Gooi in Naarden. Universeel autobedrijf Mark van Schijndel opende in de herfst zijn tweede BCS-vestiging, in Oss. Het bedrijf maakt een harde scheiding tussen een eenvoudige beurt en het complexere werk.

 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Zes nieuwe vestigingen Bosch Car Service | Automotive Online

Zes nieuwe vestigingen Bosch Car Service

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Bosch Car Service

Bosch Car Service heeft zes nieuwe vestigingen aangesloten. Daarmee komt het totaal nu op 430 vestigingen. Dat meldt formulemanager Michiel Frijters. Volgens Frijters is er nog ruimte voor nieuwe leden, al kan hij niet zeggen hoeveel. “Er is absoluut nog ruimte voor groei. Op dit moment hangen wij hier geen streefgetal aan vast.”

De nieuwe leden zijn Bijsma in Loppersum, Van Zoggel in Ravenstein, Valstar in Kwinstheul, Agin in Rotterdam, Autobedrijf Bollenstreek in Hillegom en Auto ’t Gooi in Naarden. Universeel autobedrijf Mark van Schijndel opende in de herfst zijn tweede BCS-vestiging, in Oss. Het bedrijf maakt een harde scheiding tussen een eenvoudige beurt en het complexere werk.

 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.