Fource voegt Anschler-hoofdveren toe aan gamma

Redactie Redactie
• Laatste update:
Anschler is het exclusieve merk van Fource

Dat meldt Fource Automotive Source.

Het Anschler-assortiment bevat momenteel ruim 150 referenties en dekt daarmee 96 procent van het Europese wagenpark af. Fource introduceerde al eerder Anschler schokdempers. Voor Fource is het een toevoeging op het assortiment, Anschler komt niet in plaats van een ander (a-) merk.

De timing van de introductie is niet toevallig. Tijdens en kort na de wintermaanden is extra aandacht voor de hoofdveren noodzakelijk, betoogt Fource. “In de periode nadat er flink met zout is gestrooid en lage temperaturen aan de orde van de dag zijn, is er een verhoogde kans op het breken van de hoofdveren. In de wintermaanden worden we geconfronteerd met twee tot driemaal zo veel gebroken veren als gedurende andere perioden van het jaar”, aldus het bedrijf in een persbericht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Fource voegt Anschler-hoofdveren toe aan gamma | Automotive Online

Fource voegt Anschler-hoofdveren toe aan gamma

Redactie Redactie
• Laatste update:
Anschler is het exclusieve merk van Fource

Dat meldt Fource Automotive Source.

Het Anschler-assortiment bevat momenteel ruim 150 referenties en dekt daarmee 96 procent van het Europese wagenpark af. Fource introduceerde al eerder Anschler schokdempers. Voor Fource is het een toevoeging op het assortiment, Anschler komt niet in plaats van een ander (a-) merk.

De timing van de introductie is niet toevallig. Tijdens en kort na de wintermaanden is extra aandacht voor de hoofdveren noodzakelijk, betoogt Fource. “In de periode nadat er flink met zout is gestrooid en lage temperaturen aan de orde van de dag zijn, is er een verhoogde kans op het breken van de hoofdveren. In de wintermaanden worden we geconfronteerd met twee tot driemaal zo veel gebroken veren als gedurende andere perioden van het jaar”, aldus het bedrijf in een persbericht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.