AutoProfijt erkent kracht lokale universeel

Redactie Redactie
• Laatste update:

AutoProfijt professionaliseert op alle fronten. De jonge garageformule, die met name is gericht op kleine universele garagebedrijven, werd in 2016 al uitgeroepen door Aumacon tot snelst groeiende garageconcept van Nederland. De afgelopen zes maanden zijn daar al weer ruim 50 vestigingen aan toegevoegd. 

Het succes schuilt in het feit dat AutoProfijt de rol van de lokale garagehouder erkent. Deze “lokale held” is trots op zijn opgebouwde reputatie en trouwe aanhang en wil baas in eigen bedrijf blijven. Het concept biedt hem ondersteuning, met name gericht op marketing. Zonder enige inspanning wordt zijn klantenkring geïnformeerd en uitgebreid. 

Speerpunt daarbij is de actiekrant, die zesmaal per jaar wordt verspreid in een postcodegebied naar keuze. De krant bevat seizoensgebonden acties, zoals bandenwissel, vakantiechecks en producten die de garagist vaak met voordeel inkoopt. 

Om de consument in de huidige 24-uurs economie optimaal te bedienen, zet AutoProfijt fors in op internet. Elke deelnemer presenteert zich op een persoonlijke “mini-website”, die de online bezoeker slim wordt aangedragen op basis van afstand. Uitstekende vindbaarheid op Google en een social media plan ontzorgen de ondernemer volledig op de online kanalen.

Daarbij profiteert iedere deelnemer van een professionele uitstraling. Zonder enige verplichting heeft men een ruime keus in kleding, promotiemateriaal en drukwerk, waaraan de bedrijfsnaam en/of het logo kan worden toegevoegd. De enige vereiste is een herkenbaar naambord op of nabij de gevel, in de vertrouwde groen-zwarte kleurstelling. 

Aan een stabiele uitvalsbasis geen gebrek, want AutoProfijt wordt ondersteund door alle Vrooam grossiers, die samen landelijk 140 vestigingen bezitten. Dus voor meer informatie kunt u terecht bij uw Vrooam grossier.

Voor meer informatie:

Aan Willem Bonnema
T  06 – 4428 4428
aw@autoprofijt.nl
www.autoprofijt.nl

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.