Bosch Car Service neemt nieuwe werkplaatssoftware in gebruik

Redactie Redactie

Het nieuwe pakket is een combinatie van de Tecdoc catalogus, de technische voertuigdatabase RMI en het Order-to-invoice facturatiesysteem van Tec Alliance. De basis wordt gevormd door Incadea.myengine.

In het systeem zijn alle processen van het autobedrijf geïntegreerd tot een pakket dat op alle apparatuur (laptop, tablet, smartphone) in de werkplaats gebruikt kan worden. Van offerte en aanname tot reparatie onderhoud, planning en facturatie. 

Het pakket werd volgens Tec Alliance in iets minder dan 15 maanden ontwikkeld en sinds mei vorig jaar in gebruik bij een aantal pilot-vestigingen. De internationale uitrol in de eerste landen staat gepland in het eerste kwartaal van 2017. Wanneer het pakket in Nederland precies in gebruik wordt genomen is nog niet bekend.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.