Laskar presenteert nieuwe lasmachines tijdens Verbindingsweek

Redactie Redactie
• Laatste update:

 “Met de Pocket Pulse kunnen onder andere staal, rvs, aluminium en CuSi3 gelast worden”, zegt Marco Kraaijeveld, marketingmanager van Laskar. “Met de pulstechniek wordt gebruik gemaakt van een pulserende lasstroom, waardoor er minder warmte-inbreng ontstaat. Hierdoor wordt het materiaal tijdens het lassen minder belast en vervormd. De Pocket Pulse is klein en kent dertig lasprogramma’s. De gebruiker kan het afstellen op eigen voorkeur en met een knop bedienen.” Afhankelijk van de uitvoering kost het ongeveer 1.500 euro.

Door de opkomst van innovatieve staalmixen in nieuwe auto`s is lassen steeds uitdagender. De pulstechniek is ontwikkeld om bij veel van de nieuwe staalsoorten toch te kunnen lassen. “Het is natuurlijk ook belangrijk hoe vakkundig de lasser is, maar met dit apparaat wordt het werk makkelijker”, verklaart Kraaijeveld.

Laskar levert lasapparatuur aan verschillende grossiers. Tijdens de beurs wordt gedemonstreerd hoe het apparaat werkt en wat de functionaliteiten zijn.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.