Snap-on Tools introduceert opvolger diagnosetester

Diagnose • Volgens Snap-on is de bediening via het touchscreen vergelijkbaar met de bediening van smartphones en tablets.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Snap-on)

Snap-on Tools introduceert de Solus+, een voertuigdiagnosetester waarmee monteurs snel en eenvoudig de meest voorkomende werkzaamheden aan voertuigen kunnen uitvoeren. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

De Solus+ is de opvolger van de meest verkochte Snap-on diagnosetester wereldwijd, de Solus Edge. De Solus+ onderscheidt zich door zijn eenvoudige toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Uitpakken, aanzetten en diagnose stellen, zonder een verplicht vast abonnement of licentiekosten.

Mogelijkheden

Tot de mogelijkheden behoren OnBoard Fuel Consumption Monitoring (OBFCM) uitlezen en informatie naar de RDW sturen, regeleenheden uitlezen en componenten inleren en service intervals resetten.

Snap-on Tools Benelux introduceerde in oktober de Snap-on Academy, een opleidingsinstituut voor autotechnici. De academy biedt training en coaching voor technici die onderhoud en reparaties doen aan alle soorten conventionele en moderne voertuigen.

Snap-on Tools introduceert opvolger diagnosetester | Automotive Online

Snap-on Tools introduceert opvolger diagnosetester

Diagnose • Volgens Snap-on is de bediening via het touchscreen vergelijkbaar met de bediening van smartphones en tablets.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Snap-on)

Snap-on Tools introduceert de Solus+, een voertuigdiagnosetester waarmee monteurs snel en eenvoudig de meest voorkomende werkzaamheden aan voertuigen kunnen uitvoeren. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

De Solus+ is de opvolger van de meest verkochte Snap-on diagnosetester wereldwijd, de Solus Edge. De Solus+ onderscheidt zich door zijn eenvoudige toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Uitpakken, aanzetten en diagnose stellen, zonder een verplicht vast abonnement of licentiekosten.

Mogelijkheden

Tot de mogelijkheden behoren OnBoard Fuel Consumption Monitoring (OBFCM) uitlezen en informatie naar de RDW sturen, regeleenheden uitlezen en componenten inleren en service intervals resetten.

Snap-on Tools Benelux introduceerde in oktober de Snap-on Academy, een opleidingsinstituut voor autotechnici. De academy biedt training en coaching voor technici die onderhoud en reparaties doen aan alle soorten conventionele en moderne voertuigen.