Eurol ondersteunt autocoureur Rudy van Buren

Sponsoring • In 2017 had Van Buren zijn grote doorbraak toen hij de titel World’s Fastest Gamer op zijn naam schreef en bij McLaren aanschoof als simulatorcoureur.
Redactie Redactie
(foto: Eurol)

Eurol ondersteunt Rudy van Buren in het FIA European Autocross Championship van 2023. ‘Van Buren is een veelzijdig racetalent, onder andere actief als simulatorcoureur bij het Red Bull Formule 1 team,’ aldus Eurol in een persbericht.

In 2017 had Van Buren zijn grote doorbraak toen hij de titel World’s Fastest Gamer op zijn naam schreef en bij McLaren aanschoof als simulatorcoureur. Momenteel is hij (rechts op de foto) de officiële simulator-, test- en ontwikkelingscoureur voor Max Verstappen en Sergio Perez bij het Red Bull Formule 1 team. Daarnaast is hij als commentator regelmatig te zien bij Viaplay en reed hij het afgelopen seizoen in de Porsche Supercup, het voorprogramma van de Formule 1.

Onverhard

Voor het seizoen 2023 maakt Rudy de overstap naar het onverharde terrein. Voor de deelname aan de Buggy 1600 klasse van F&S Chassis in het FIA European Autocross Championship vertrouwt hij op de producten en technische support van Eurol. Dennis Marsman, Marketing Manager Eurol: “We zijn blij met de samenwerking. Rudy van Buren is actief op het hoogste niveau in de autosport. Zijn expertise helpt ons om onze innovaties door te ontwikkelen voor de racewereld en alle andere marktsegmenten waarin we actief zijn.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Eurol ondersteunt autocoureur Rudy van Buren | Automotive Online

Eurol ondersteunt autocoureur Rudy van Buren

Sponsoring • In 2017 had Van Buren zijn grote doorbraak toen hij de titel World’s Fastest Gamer op zijn naam schreef en bij McLaren aanschoof als simulatorcoureur.
Redactie Redactie
(foto: Eurol)

Eurol ondersteunt Rudy van Buren in het FIA European Autocross Championship van 2023. ‘Van Buren is een veelzijdig racetalent, onder andere actief als simulatorcoureur bij het Red Bull Formule 1 team,’ aldus Eurol in een persbericht.

In 2017 had Van Buren zijn grote doorbraak toen hij de titel World’s Fastest Gamer op zijn naam schreef en bij McLaren aanschoof als simulatorcoureur. Momenteel is hij (rechts op de foto) de officiële simulator-, test- en ontwikkelingscoureur voor Max Verstappen en Sergio Perez bij het Red Bull Formule 1 team. Daarnaast is hij als commentator regelmatig te zien bij Viaplay en reed hij het afgelopen seizoen in de Porsche Supercup, het voorprogramma van de Formule 1.

Onverhard

Voor het seizoen 2023 maakt Rudy de overstap naar het onverharde terrein. Voor de deelname aan de Buggy 1600 klasse van F&S Chassis in het FIA European Autocross Championship vertrouwt hij op de producten en technische support van Eurol. Dennis Marsman, Marketing Manager Eurol: “We zijn blij met de samenwerking. Rudy van Buren is actief op het hoogste niveau in de autosport. Zijn expertise helpt ons om onze innovaties door te ontwikkelen voor de racewereld en alle andere marktsegmenten waarin we actief zijn.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.