Eurol introduceert Ultrance Blue 0W-20 motorolie

Olie • De olie is speciaal ontwikkeld voor Ford EcoBlue dieselmotoren.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Eurol)

Eurol introduceert de Ultrance Blue 0W-20, een volsynthetische motorolie voor Ford EcoBlue dieselmotoren

De olie is ontwikkeld om het brandstofverbruik te minimaliseren en voldoet aan de Ford M2C952-A1 SAE 0W-20 specificatie, de classificatie API SN Plus RC en de ILSAC GF-5 norm. Bovendien heeft de olie alle motortesten voor ILSAC GF-6 doorstaan, laat Eurol weten.

Alternatieve brandstoffen

Naast Ford EcoBlue dieselmotoren kan de olie volgens Eurol ook worden gebruikt voor de nieuwste modellen van Toyota, Honda en Lexus. De motorolie is daarnaast geschikt voor specifieke benzine- en dieselmotoren, hybride motoren en voertuigen met alternatieve brandstoffen zoals LPG, CNG, biodiesel (B10) en ethanol (E85).

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Eurol introduceert Ultrance Blue 0W-20 motorolie | Automotive Online

Eurol introduceert Ultrance Blue 0W-20 motorolie

Olie • De olie is speciaal ontwikkeld voor Ford EcoBlue dieselmotoren.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Eurol)

Eurol introduceert de Ultrance Blue 0W-20, een volsynthetische motorolie voor Ford EcoBlue dieselmotoren

De olie is ontwikkeld om het brandstofverbruik te minimaliseren en voldoet aan de Ford M2C952-A1 SAE 0W-20 specificatie, de classificatie API SN Plus RC en de ILSAC GF-5 norm. Bovendien heeft de olie alle motortesten voor ILSAC GF-6 doorstaan, laat Eurol weten.

Alternatieve brandstoffen

Naast Ford EcoBlue dieselmotoren kan de olie volgens Eurol ook worden gebruikt voor de nieuwste modellen van Toyota, Honda en Lexus. De motorolie is daarnaast geschikt voor specifieke benzine- en dieselmotoren, hybride motoren en voertuigen met alternatieve brandstoffen zoals LPG, CNG, biodiesel (B10) en ethanol (E85).

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.