Autoschade Verweij neemt Autopunt.com over

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Autoschade Herstel Verweij heet vanaf maart Verweij Service Center. (Foto: Autoschade Herstel Verweij)

Autoschade Herstel Verweij neemt per 1 maart universeel garagebedrijf Autopunt.com over. Vanaf dat moment gaat het bedrijf in Den Haag verder onder de naam Verweij Service Center. Met de overname groeit Verweij Schade Center naar 2800 m2, verspreid over drie vestigingen. “We nemen twee personeelsleden over, waardoor er nu 33 man voor ons werken”, zegt directeur Marco van Wingerde.

Uitbreiden

Autogarage Autopunt.com was de afgelopen jaren actief in de regio van Den Haag. “Dankzij deze overname kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden met onderhoud aan EV’s, APK, banden, uitlijnen, kalibratie ADAS systemen en dergelijke”, aldus Van Wingerde.

Autoschade Herstel Verweij is een universeel schadeherstelbedrijf, gevestigd op bedrijventerrein Forepark en de Binckhorst in Den Haag. Met merkerkenningen van Tesla, Jaguar en Land Rover richt de vestiging in het Forepark zich op hightech schadeherstel. De vestiging in de Binckhorst richt zich volledig op cosmetisch schadeherstel.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Autoschade Verweij neemt Autopunt.com over | Automotive Online

Autoschade Verweij neemt Autopunt.com over

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Autoschade Herstel Verweij heet vanaf maart Verweij Service Center. (Foto: Autoschade Herstel Verweij)

Autoschade Herstel Verweij neemt per 1 maart universeel garagebedrijf Autopunt.com over. Vanaf dat moment gaat het bedrijf in Den Haag verder onder de naam Verweij Service Center. Met de overname groeit Verweij Schade Center naar 2800 m2, verspreid over drie vestigingen. “We nemen twee personeelsleden over, waardoor er nu 33 man voor ons werken”, zegt directeur Marco van Wingerde.

Uitbreiden

Autogarage Autopunt.com was de afgelopen jaren actief in de regio van Den Haag. “Dankzij deze overname kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden met onderhoud aan EV’s, APK, banden, uitlijnen, kalibratie ADAS systemen en dergelijke”, aldus Van Wingerde.

Autoschade Herstel Verweij is een universeel schadeherstelbedrijf, gevestigd op bedrijventerrein Forepark en de Binckhorst in Den Haag. Met merkerkenningen van Tesla, Jaguar en Land Rover richt de vestiging in het Forepark zich op hightech schadeherstel. De vestiging in de Binckhorst richt zich volledig op cosmetisch schadeherstel.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.