Vass gaat partnerschap aan met DKV Mobility

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Vlnr: Mirjam van der Rijt (initiatiefnemer Vass), Dennis Versteeg (account manager DKV) en Pieter van Wel, managing director DKV. (Foto: DKV Mobility)

Vass (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk) gaat samenwerken met DKV Mobility. Onder het partnership kunnen leden van Vass voortaan gebruikmaken van de tankpassen en laadoplossingen van DKV Mobility. Dat maakt DKV Mobility bekend.

Vass is een belangenorganisatie voor onafhankelijke autobedrijven in Nederland, opgericht door Mirjam van der Rijt in 2020. De organisatie telt meer dan 500 leden. Bij de belangenorganisatie zijn zowel grote als kleine leveranciers en partners aangesloten. 

Door het partnership hebben leden van Vass toegang tot verschillende diensten en producten van de mobiliteit serviceprovider. Zo biedt DKV Mobility tankpassen aan die toegang bieden tot het Nederlandse netwerk van ruim 3.300 tankstations met lijst- en pompprijzen en tot het Europese netwerk van circa 67 duizend tankstations.

Vass gaat partnerschap aan met DKV Mobility | Automotive Online

Vass gaat partnerschap aan met DKV Mobility

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Vlnr: Mirjam van der Rijt (initiatiefnemer Vass), Dennis Versteeg (account manager DKV) en Pieter van Wel, managing director DKV. (Foto: DKV Mobility)

Vass (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk) gaat samenwerken met DKV Mobility. Onder het partnership kunnen leden van Vass voortaan gebruikmaken van de tankpassen en laadoplossingen van DKV Mobility. Dat maakt DKV Mobility bekend.

Vass is een belangenorganisatie voor onafhankelijke autobedrijven in Nederland, opgericht door Mirjam van der Rijt in 2020. De organisatie telt meer dan 500 leden. Bij de belangenorganisatie zijn zowel grote als kleine leveranciers en partners aangesloten. 

Door het partnership hebben leden van Vass toegang tot verschillende diensten en producten van de mobiliteit serviceprovider. Zo biedt DKV Mobility tankpassen aan die toegang bieden tot het Nederlandse netwerk van ruim 3.300 tankstations met lijst- en pompprijzen en tot het Europese netwerk van circa 67 duizend tankstations.