Vass en Vinacles kondigen samenwerking aan

Vass • Vass krijgt toegang tot software-producten en data oplossingen van Vinacles.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Shutterstock)

Vass gaat een samenwerking aan met automatiseerder Vinacles. Leden van het collectief krijgen hiermee toegang tot verschillende software-producten en data oplossingen van Vinacles voor autobedrijven. Dit maakt Vass bekend in een verklaring.

Mirjam van der Rijt, initiatiefneemster van Vass (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk), geeft aan dat de samenwerking ervoor gaat zorgen dat er nog meer kansen liggen voor Vass-leden om met een totaalleverancier te werken. Ze licht de keuze voor Vinacles verder toe: “Persoonlijke benadering, korte lijnen, kwaliteit en innovatie zijn enkele voorwaarden om een samenwerking aan te gaan. Dit alles vinden wij bij Vinacles.”

Maarten Slagtveld, ceo bij Vinacles vult aan: “Vass is er voor en door de zelfstandige ondernemers, dit DNA sluit goed aan bij dat van ons en dit werd bevestigd door de gedeelde visie die uit de gesprekken naar voren kwam.”

Vass heeft ook recente samenwerkingen met Banden Express en DKV Mobility.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Vass en Vinacles kondigen samenwerking aan | Automotive Online

Vass en Vinacles kondigen samenwerking aan

Vass • Vass krijgt toegang tot software-producten en data oplossingen van Vinacles.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Shutterstock)

Vass gaat een samenwerking aan met automatiseerder Vinacles. Leden van het collectief krijgen hiermee toegang tot verschillende software-producten en data oplossingen van Vinacles voor autobedrijven. Dit maakt Vass bekend in een verklaring.

Mirjam van der Rijt, initiatiefneemster van Vass (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk), geeft aan dat de samenwerking ervoor gaat zorgen dat er nog meer kansen liggen voor Vass-leden om met een totaalleverancier te werken. Ze licht de keuze voor Vinacles verder toe: “Persoonlijke benadering, korte lijnen, kwaliteit en innovatie zijn enkele voorwaarden om een samenwerking aan te gaan. Dit alles vinden wij bij Vinacles.”

Maarten Slagtveld, ceo bij Vinacles vult aan: “Vass is er voor en door de zelfstandige ondernemers, dit DNA sluit goed aan bij dat van ons en dit werd bevestigd door de gedeelde visie die uit de gesprekken naar voren kwam.”

Vass heeft ook recente samenwerkingen met Banden Express en DKV Mobility.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.