Auto Remco neemt Garage Van den Brink over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Garage Van den Brink is overgenomen door Auto Remco. (Foto: Auto Remco)

Remco Jansink, eigenaar van het onafhankelijke, universele bedrijf Auto Remco, heeft Garage Van den Brink overgenomen in Nunspeet. Zo bevestigt Jansink aan Automotive.

“Wij waren al langere tijd op zoek naar een betere en grotere locatie, omdat we verder willen groeien, vooral ook met de occasionverkoop”, vertelt Remco Jansink. “De overname betekent ook een uitbreiding van onze klantenkring.” Auto Remco gaat per 1 september verhuizen naar het bedrijfspand van Van den Brink aan de Marconiweg in Nunspeet en voegt vanaf die datum de werkplaats en occasionverkoop samen op één adres.

Zelfstandig

Wilfred van den Brink heeft na 22 jaar besloten om zijn garagebedrijf te verkopen; hij wil zich gaan toeleggen op de in- en verkoop van personenauto’s en lichte bedrijfswagens, meldt hij aan Automotive.

Auto Remco profileert zich als een zelfstandig, universeel garagebedrijf en is actief met onderhoud, reparatie en occasionverkoop. Het bedrijf telt 2,5 medewerkers; Van den Brink had geen personeel meer in dienst. “We hopen op verdere groei en uitbreiding van het aantal medewerkers”, zegt Jansink, die meldt dat hij nadrukkelijk een onafhankelijk autobedrijf wil blijven. Van den Brink was aangesloten bij Vakgarage, dat onlangs nog drie nieuwe leden aansloot, maar die aansluiting is eerder al gestopt.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Auto Remco neemt Garage Van den Brink over | Automotive Online

Auto Remco neemt Garage Van den Brink over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Garage Van den Brink is overgenomen door Auto Remco. (Foto: Auto Remco)

Remco Jansink, eigenaar van het onafhankelijke, universele bedrijf Auto Remco, heeft Garage Van den Brink overgenomen in Nunspeet. Zo bevestigt Jansink aan Automotive.

“Wij waren al langere tijd op zoek naar een betere en grotere locatie, omdat we verder willen groeien, vooral ook met de occasionverkoop”, vertelt Remco Jansink. “De overname betekent ook een uitbreiding van onze klantenkring.” Auto Remco gaat per 1 september verhuizen naar het bedrijfspand van Van den Brink aan de Marconiweg in Nunspeet en voegt vanaf die datum de werkplaats en occasionverkoop samen op één adres.

Zelfstandig

Wilfred van den Brink heeft na 22 jaar besloten om zijn garagebedrijf te verkopen; hij wil zich gaan toeleggen op de in- en verkoop van personenauto’s en lichte bedrijfswagens, meldt hij aan Automotive.

Auto Remco profileert zich als een zelfstandig, universeel garagebedrijf en is actief met onderhoud, reparatie en occasionverkoop. Het bedrijf telt 2,5 medewerkers; Van den Brink had geen personeel meer in dienst. “We hopen op verdere groei en uitbreiding van het aantal medewerkers”, zegt Jansink, die meldt dat hij nadrukkelijk een onafhankelijk autobedrijf wil blijven. Van den Brink was aangesloten bij Vakgarage, dat onlangs nog drie nieuwe leden aansloot, maar die aansluiting is eerder al gestopt.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.