Automotive Livestream: ‘Wij zijn verder dan gemiddelde dealer met EV-onderhoud’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Dealers gaan er prat op dat zij als eerste toegang hebben tot de laatste autotechnologie en fabrieksinformatie en daarom de aangewezen partij zijn voor onderhoud aan nieuwe, elektrische auto’s. Maar de universele markt staat niet stil. Vandaag in de Livestream: Adrie Valentijn (Carprof- en Nexdrive-lid) Emiel Stolk (lid van Edgemobility en Autocrew) over de positie van universele autobedrijven in het onderhoud aan elektrische auto’s. Ook zien ze grote verschillen in hoe Tesla en andere autofabrikanten hun aftersales hebben geregeld. “Tesla heeft geen aftersalesstrategie.”

Bekijk de Livestream hieronder terug, of via Youtube, Facebook en Linkedin.


Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Automotive Livestream: ‘Wij zijn verder dan gemiddelde dealer met EV-onderhoud’ | Automotive Online

Automotive Livestream: ‘Wij zijn verder dan gemiddelde dealer met EV-onderhoud’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Dealers gaan er prat op dat zij als eerste toegang hebben tot de laatste autotechnologie en fabrieksinformatie en daarom de aangewezen partij zijn voor onderhoud aan nieuwe, elektrische auto’s. Maar de universele markt staat niet stil. Vandaag in de Livestream: Adrie Valentijn (Carprof- en Nexdrive-lid) Emiel Stolk (lid van Edgemobility en Autocrew) over de positie van universele autobedrijven in het onderhoud aan elektrische auto’s. Ook zien ze grote verschillen in hoe Tesla en andere autofabrikanten hun aftersales hebben geregeld. “Tesla heeft geen aftersalesstrategie.”

Bekijk de Livestream hieronder terug, of via Youtube, Facebook en Linkedin.


Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.