Vakgarage Auto Leusden sluit deuren: ‘We gaan iets anders doen’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Google Streetview

Eind dit jaar sluit Vakgarage Auto Leusden zijn deuren. Eigenaren Gerbrand en Anneloes van Dijk willen wat anders gaan doen. Dat bevestigen ze aan Automotive. Ze hebben de klanten en medewerker overgedragen aan Vakgarage Terveld, dat in het naburige Achterveld is gevestigd.

In 1988 startte het bedrijf. Sinds 2005 was het lid van Vakgarage. “Dat beviel ons uitstekend”, zegt Anneloes van Dijk. “We draaiden ook gezond. Maar we wilden graag nog één keer iets anders gaan doen. Daarom hebben we besloten te stoppen. Het hebben van een eigen bedrijf is een grote verantwoordelijkheid waardoor er simpelweg geen ruimte is om nog iets anders er naast te doen.”Lees ook ons Jaar in Beeld-artikel over de universele markt. “We merken dat de stress en spanning onder consumenten toeneemt.”

Het pand in Leusden is in eigen beheer en maakt onderdeel uit van de toekomstplannen. Maar een concreet idee is er nog niet. “In de komende periode gaan we eens rustig uitzoeken hoe we de komende jaren gaan invullen.”

Gisteren meldden de eigenaren van Autobedrijf Overeinder er mee te stoppen. Het bedrijf is verkocht  aan Autobedrijf Stiens.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Vakgarage Auto Leusden sluit deuren: ‘We gaan iets anders doen’ | Automotive Online

Vakgarage Auto Leusden sluit deuren: ‘We gaan iets anders doen’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Google Streetview

Eind dit jaar sluit Vakgarage Auto Leusden zijn deuren. Eigenaren Gerbrand en Anneloes van Dijk willen wat anders gaan doen. Dat bevestigen ze aan Automotive. Ze hebben de klanten en medewerker overgedragen aan Vakgarage Terveld, dat in het naburige Achterveld is gevestigd.

In 1988 startte het bedrijf. Sinds 2005 was het lid van Vakgarage. “Dat beviel ons uitstekend”, zegt Anneloes van Dijk. “We draaiden ook gezond. Maar we wilden graag nog één keer iets anders gaan doen. Daarom hebben we besloten te stoppen. Het hebben van een eigen bedrijf is een grote verantwoordelijkheid waardoor er simpelweg geen ruimte is om nog iets anders er naast te doen.”Lees ook ons Jaar in Beeld-artikel over de universele markt. “We merken dat de stress en spanning onder consumenten toeneemt.”

Het pand in Leusden is in eigen beheer en maakt onderdeel uit van de toekomstplannen. Maar een concreet idee is er nog niet. “In de komende periode gaan we eens rustig uitzoeken hoe we de komende jaren gaan invullen.”

Gisteren meldden de eigenaren van Autobedrijf Overeinder er mee te stoppen. Het bedrijf is verkocht  aan Autobedrijf Stiens.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.