Tien nieuwe vestigingen voor Eurorepar

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Eurorepar sluit tien nieuwe leden aan. (Foto: Eurorepar)

Garageconcept Eurorepar heeft de afgelopen periode tien nieuwe vestigingen aangesloten. Dat meldt het bedrijf vandaag.

De organisatie had gehoopt voor de zomer op honderd locaties uit te komen, maar dat is vanwege de coronacrisis niet gehaald. Eurorepar heeft nu een netwerk van 91 vestigingen in ons land. “Maar het aantal van 100 zullen we dit najaar zeker bereiken”, aldus Harm Nieboer, manager van Eurorepar.In de Formulekiezer kunnen bedrijven checken welke formule het beste bij ze past.

De tien nieuwe leden zijn: Hoefnagels in Asten, Mulder Steendam in Delfzijl, Dirks in Bergeijk, Citonda in Delfgauw, Janssen van Kouwen in Hilversum en Mijdrecht, Autowinkel in Woerden, Herman Lubbers in Huizen, Ruesink in Ruurlo en Vullings in Oirschot. Eurorepar is het universele werkplaatsconcept van PSA, dat sinds twee jaar hard aan de weg timmert in ons land. PSA streeft met de distributietak Distrigo en de garageformule naar een toppositie in de markt.  

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Tien nieuwe vestigingen voor Eurorepar | Automotive Online

Tien nieuwe vestigingen voor Eurorepar

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Eurorepar sluit tien nieuwe leden aan. (Foto: Eurorepar)

Garageconcept Eurorepar heeft de afgelopen periode tien nieuwe vestigingen aangesloten. Dat meldt het bedrijf vandaag.

De organisatie had gehoopt voor de zomer op honderd locaties uit te komen, maar dat is vanwege de coronacrisis niet gehaald. Eurorepar heeft nu een netwerk van 91 vestigingen in ons land. “Maar het aantal van 100 zullen we dit najaar zeker bereiken”, aldus Harm Nieboer, manager van Eurorepar.In de Formulekiezer kunnen bedrijven checken welke formule het beste bij ze past.

De tien nieuwe leden zijn: Hoefnagels in Asten, Mulder Steendam in Delfzijl, Dirks in Bergeijk, Citonda in Delfgauw, Janssen van Kouwen in Hilversum en Mijdrecht, Autowinkel in Woerden, Herman Lubbers in Huizen, Ruesink in Ruurlo en Vullings in Oirschot. Eurorepar is het universele werkplaatsconcept van PSA, dat sinds twee jaar hard aan de weg timmert in ons land. PSA streeft met de distributietak Distrigo en de garageformule naar een toppositie in de markt.  

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.