ICT-ondernemer koopt Bestegarage.nl

Maarten Bokslag Maarten Bokslag

Vergelijkings- en reviewsite Bestegarage.nl is verkocht door Steven Kop en Theo van Andel, die een jaar geleden besloten om een nieuwe eigenaar te zoeken. De koper is Nic van Buttingha Wichers, zo maakt de website vandaag bekend. Van Buttingha Wichers is al jaren eigenaar van diverse ICT-gerelateerde bedrijven.

Volgens Bestegarage.nl zoeken maandelijks 75 duizend consumenten via het platform naar een betrouwbare en goede garage. 

Alle bekende contactmogelijkheden op de site blijven bestaan, vertelt Van Buttingha Wichers. De komende tijd wil hij het gesprek aangaan met de gebruikers van het platform, zowel consumenten als autobedrijven, om het platform verder te kunnen uitbouwen.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

ICT-ondernemer koopt Bestegarage.nl | Automotive Online

ICT-ondernemer koopt Bestegarage.nl

Maarten Bokslag Maarten Bokslag

Vergelijkings- en reviewsite Bestegarage.nl is verkocht door Steven Kop en Theo van Andel, die een jaar geleden besloten om een nieuwe eigenaar te zoeken. De koper is Nic van Buttingha Wichers, zo maakt de website vandaag bekend. Van Buttingha Wichers is al jaren eigenaar van diverse ICT-gerelateerde bedrijven.

Volgens Bestegarage.nl zoeken maandelijks 75 duizend consumenten via het platform naar een betrouwbare en goede garage. 

Alle bekende contactmogelijkheden op de site blijven bestaan, vertelt Van Buttingha Wichers. De komende tijd wil hij het gesprek aangaan met de gebruikers van het platform, zowel consumenten als autobedrijven, om het platform verder te kunnen uitbouwen.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.