Marc van Eijl countrymanager Autochat

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Marc van Eijl wordt country manager van Autochat. (Foto: Marc van Eijl)

Marc van Eijl is vanaf 1 januari 2021 de nieuwe country manager van de digitale assistent voor autobedrijven Autochat. Van Eijl wordt verantwoordelijk voor de verkoop bij autobedrijven en het uitbouwen van de chatbot dienstverlening. Dat maakt Autochat vandaag bekend.

Van Eijl was in het verleden branchemanager voor de Bovag afdeling Onafhankelijke Autobedrijven en heeft verschillende managementfuncties bekleed bij onder andere Peugeot Nederland, Kroymans Retail Group, Daimler Chrysler Nederland en Pon. De afgelopen jaren was hij actief als zelfstandig adviseur, met Marcant Automotive.

Autochat ondersteunt zowel de verkoop als de werkplaats met het klantcontact. De plug-in van de onderneming wordt geïnstalleerd op de website van een autobedrijf, waarbij het via de chatfunctie werk uit handen moet nemen van de verkoop en werkplaatsreceptie.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Reacties

  • Jasper Steffens

    Marc wat gun ik jou deze stap enorm. En je weet vast wel waarom. Plop. We chatten!

Marc van Eijl countrymanager Autochat | Automotive Online

Marc van Eijl countrymanager Autochat

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Marc van Eijl wordt country manager van Autochat. (Foto: Marc van Eijl)

Marc van Eijl is vanaf 1 januari 2021 de nieuwe country manager van de digitale assistent voor autobedrijven Autochat. Van Eijl wordt verantwoordelijk voor de verkoop bij autobedrijven en het uitbouwen van de chatbot dienstverlening. Dat maakt Autochat vandaag bekend.

Van Eijl was in het verleden branchemanager voor de Bovag afdeling Onafhankelijke Autobedrijven en heeft verschillende managementfuncties bekleed bij onder andere Peugeot Nederland, Kroymans Retail Group, Daimler Chrysler Nederland en Pon. De afgelopen jaren was hij actief als zelfstandig adviseur, met Marcant Automotive.

Autochat ondersteunt zowel de verkoop als de werkplaats met het klantcontact. De plug-in van de onderneming wordt geïnstalleerd op de website van een autobedrijf, waarbij het via de chatfunctie werk uit handen moet nemen van de verkoop en werkplaatsreceptie.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Reacties

  • Jasper Steffens

    Marc wat gun ik jou deze stap enorm. En je weet vast wel waarom. Plop. We chatten!