Brezan gaat door met garageformule USN Centuri

Redactie Redactie
• Laatste update:

USN Centuri startte in 2009 met het laagdrempelige concept dat inmiddels ongeveer honderd leden heeft. “Alle bestaande ingrediënten zoals de kortingen, consignatievoorraad en bonussen blijven in stand”, zegt Richard van Schie, als salesmanager bij USN Centuri verantwoordelijk voor Autoservice Totaal, tegen Automotive Werkplaats. “Maar daarnaast wordt het assortiment uitgebreid met de productgroepen die Brezan wel heeft, maar wij voorheen niet.”

Lees meer op Automotive Werkplaats.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.