De onrustige start van het schadejaar bleek geen voorbode

Jaar in Beeld: Schade | Mismatch tussen aanbod en aanbod

Jaar in Beeld 2023 • Het aanbod aan werk is al maanden erg groot, maar het aanbod van goede vaklui wordt in toenemende mate problematisch. Een wachttijd van twee, drie maanden is eerder regel dan uitzondering en daar lijkt in 2024 niet snel verandering in te komen, stelt AM-columnist Johan Schoonhoven.
Johan Schoonhoven Johan Schoonhoven
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Johan Schoonhoven
Johan Schoonhoven

Schoonhoven is oud-directeur van Schadegarant, een stichting die namens meerdere  verzekeraars een netwerk van schadeherstelbedrijven onderhoudt. Tegenwoordig is Schoonhoven zelfstandig adviseur en columnist bij Automotive.