Eerste certificaten modeltraining Ford Mustang Mach-E uitgereikt

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Opgetogen cursisten hebben het certificaat behaald. (Foto: Auto Tech Alliantie)

De Autotech Alliantie organiseerde een modeltraining voor Ford’s eerste elektrische SUV, de Mustang Mach-E. Voor schadeherstel aan deze EV is geen modeltraining of reparatieplan beschikbaar, meldt Autotech Alliantie. Daarom werd het platform ingeschakeld door Ford Nederland voor de modeltraing. Op 3 november werden de eerste 48 certificaten overhandigd aan deelnemers van onder meer Van Mossel, Den Elzen groep, Reco groep, Hedin en Möller Autoschade. Lees hier: Dertien schadeherstellers verenigen zich in Autotech Alliantie.

“Het is uniek dat een oem een opleiding buiten het eigen netwerk organiseert”, stelt Jolique Möller van Autotech Alliantie. “Maar gezien de complexe technologie in de Ford Mustang Mach-E is het volgen van een training belangrijker dan ooit.” De training werd ontwikkeld in samenwerking met Ford Europa. Na het volgen van deze training zijn deelnemers in staat om schades aan de Ford Mustang Mach-E veilig en aantoonbaar te herstellen volgens de richtlijnen van de autofabrikant.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Eerste certificaten modeltraining Ford Mustang Mach-E uitgereikt | Automotive Online

Eerste certificaten modeltraining Ford Mustang Mach-E uitgereikt

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Opgetogen cursisten hebben het certificaat behaald. (Foto: Auto Tech Alliantie)

De Autotech Alliantie organiseerde een modeltraining voor Ford’s eerste elektrische SUV, de Mustang Mach-E. Voor schadeherstel aan deze EV is geen modeltraining of reparatieplan beschikbaar, meldt Autotech Alliantie. Daarom werd het platform ingeschakeld door Ford Nederland voor de modeltraing. Op 3 november werden de eerste 48 certificaten overhandigd aan deelnemers van onder meer Van Mossel, Den Elzen groep, Reco groep, Hedin en Möller Autoschade. Lees hier: Dertien schadeherstellers verenigen zich in Autotech Alliantie.

“Het is uniek dat een oem een opleiding buiten het eigen netwerk organiseert”, stelt Jolique Möller van Autotech Alliantie. “Maar gezien de complexe technologie in de Ford Mustang Mach-E is het volgen van een training belangrijker dan ooit.” De training werd ontwikkeld in samenwerking met Ford Europa. Na het volgen van deze training zijn deelnemers in staat om schades aan de Ford Mustang Mach-E veilig en aantoonbaar te herstellen volgens de richtlijnen van de autofabrikant.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.