Verkeerspsycholoog Tertoolen op Automotive Schadeseminar

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Beeld: Automotive

Verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen is één van de sprekers op het Automotive Schadeseminar, dat op 14 april plaatsvindt in Nieuwegein. Naast Tertoolen staan ook Erik Boertjes (Allianz), Peter Hubregtse (ASN Autoschade) en Bas Bisschop (iMove Nederland) op het podium.

Het thema van deze editie is ‘Kies de juiste afslag’. De schadebranche heeft immers tal van uitdagingen het hoofd te bieden. Zo zorgt het toenemend aantal rijhulpsystemen op langere termijn voor minder maar complexere schades. Welke investeringen zijn nodig om die te kunnen blijven herstellen? Ook de markt verandert. De sturing neemt verder toe als gevolg van de verzakelijking van het wagenpark. Zo neemt het marktaandeel van (private) lease in de totale nieuwverkoop toe. De verwachting is dat deze trend ‘van bezit naar gebruik’ doorzet.

Ook nieuw is dat netwerkorganisatie Automotive Insiders en vakblad Automotive de handen ineen hebben geslagen voor de organisatie van dit evenement.

Automotive Schadeseminar

Hoe ga je als schade-ondernemer deze uitdagingen aan? Welke richting kies je? Tijdens het Automotive Schadeseminar, dat op 14 april plaatsvindt in Green Village te Nieuwegein, gaan we op zoek naar de antwoorden. Inschrijven kan hier.

Het Automotive Schadeseminar wordt mede mogelijk gemaakt door Solera, Kwik-Fit, PPG en ABS Autoherstel.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.