Munsterhuis neemt Profix Schadeherstel over

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Profix Schadeherstel is overgenomen door dealergroep Munsterhuis. (Foto: Profix Schadeherstel)

Profix Schadeherstel Goor is overgenomen door de Munsterhuis Groep. Het bedrijf blijft wel onder dezelfde naam opereren. Munsterhuis, waar de gelijknamige broers zich eind 2017 terugtrokken uit de operationele gang van zaken, heeft al een schadebedrijf in Enschede.

Profix directeur Gerard Nijmeijer blijft als directeur werkzaam. Desgevraagd laat Munsterhuis’ financieel directeur Bart Eshuis weten dat Nijmeijer naast zijn directie-werkzaamheden bij Profix ook werkzaamheden voor de hele groep zal gaan uitvoeren. “In de loop van de tijd zal duidelijk worden welke werkzaamheden dit zijn”, aldus Eshuis.

Veel ervaring 

Profix heeft volgens Eshuis een goede naam in de regio Hof van Twente. “Gelet op de ontwikkelingen in de schademarkt is verbreding van de schadeherstel-activiteiten en het kunnen bedienen van meerdere segmenten in de markt essentieel.” Profix bedient als zelfstandig schadeherstelbedrijf zowel de particuliere als zakelijke markt. “We zien een grote meerwaarde in onder andere synergievoordelen door onder de Munsterhuis Groep te opereren. Uiteraard blijft ons lokale vakmanschap hoog in het vaandel staan”, aldus Nijmeijer.

Dealergroep Munsterhuis neemt positie 53 in op de Automotive Dealerholding Top 60.Bestel de Automotive Dealerholding Top 60 hier.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Munsterhuis neemt Profix Schadeherstel over | Automotive Online

Munsterhuis neemt Profix Schadeherstel over

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Profix Schadeherstel is overgenomen door dealergroep Munsterhuis. (Foto: Profix Schadeherstel)

Profix Schadeherstel Goor is overgenomen door de Munsterhuis Groep. Het bedrijf blijft wel onder dezelfde naam opereren. Munsterhuis, waar de gelijknamige broers zich eind 2017 terugtrokken uit de operationele gang van zaken, heeft al een schadebedrijf in Enschede.

Profix directeur Gerard Nijmeijer blijft als directeur werkzaam. Desgevraagd laat Munsterhuis’ financieel directeur Bart Eshuis weten dat Nijmeijer naast zijn directie-werkzaamheden bij Profix ook werkzaamheden voor de hele groep zal gaan uitvoeren. “In de loop van de tijd zal duidelijk worden welke werkzaamheden dit zijn”, aldus Eshuis.

Veel ervaring 

Profix heeft volgens Eshuis een goede naam in de regio Hof van Twente. “Gelet op de ontwikkelingen in de schademarkt is verbreding van de schadeherstel-activiteiten en het kunnen bedienen van meerdere segmenten in de markt essentieel.” Profix bedient als zelfstandig schadeherstelbedrijf zowel de particuliere als zakelijke markt. “We zien een grote meerwaarde in onder andere synergievoordelen door onder de Munsterhuis Groep te opereren. Uiteraard blijft ons lokale vakmanschap hoog in het vaandel staan”, aldus Nijmeijer.

Dealergroep Munsterhuis neemt positie 53 in op de Automotive Dealerholding Top 60.Bestel de Automotive Dealerholding Top 60 hier.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.