Broers Munsterhuis trekken zich terug uit operatie Munsterhuis

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Herald Oude Hendrikman is aangesteld als algemeen directeur Munsterhuis. (Foto: Munsterhuis Groep)

Oude Hendrikman is vanaf heden aangesteld als algemeen directeur en Horstman is financieel directeur. Beide werken al jaren bij het dealerbedrijf: Oude Hendrikman heeft verschillende functies bekleed binnen Munsterhuis, onder andere als commercieel directeur voor Renault en Dacia, terwijl Horstman al financieel directeur was. Munsterhuis is dealer van Renault, Dacia, Jaguar, Land Rover, Maserati en Ferrari en sinds dit jaar aangesteld als Alpine dealer.

“Wij anticiperen met deze interne wijzigingen op de toekomstige ontwikkelingen in de branche”, vertelt Oude Hendrikman aan Automotive. “Frans en Jochen Munsterhuis blijven intensief bij het bedrijf betrokken, maar houden zich niet meer bezig met de alledaagse operatie. Zij gaan zich als ambassadeurs van het bedrijf meer concentreren op het commerciële en strategische beleid.”

Ook heeft Munsterhuis merkverantwoordelijken aangesteld. “Voor de importeur is het belangrijk om één aanspreekpunt per merk te hebben”, aldus Oude Hendrikman. Het management team bestaat nu uit: Thomas Markvoort (merkmanager Renault, Dacia en Alpine) en Paul Evertzen (manager Ferrari en Maserati), terwijl de functie van merkmanager voor Jaguar en Land Rover nog niet is ingevuld.

De dealergroep telt vijf vestigingen (Rijssen, Oldenzaal, Hengelo, Enschede en Almelo) en heeft 200 medewerkers. Naast verkoop en onderhoud is het bedrijf ook actief in schadeherstel en aangesloten bij schadeketen ASN.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Broers Munsterhuis trekken zich terug uit operatie Munsterhuis | Automotive Online

Broers Munsterhuis trekken zich terug uit operatie Munsterhuis

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Herald Oude Hendrikman is aangesteld als algemeen directeur Munsterhuis. (Foto: Munsterhuis Groep)

Oude Hendrikman is vanaf heden aangesteld als algemeen directeur en Horstman is financieel directeur. Beide werken al jaren bij het dealerbedrijf: Oude Hendrikman heeft verschillende functies bekleed binnen Munsterhuis, onder andere als commercieel directeur voor Renault en Dacia, terwijl Horstman al financieel directeur was. Munsterhuis is dealer van Renault, Dacia, Jaguar, Land Rover, Maserati en Ferrari en sinds dit jaar aangesteld als Alpine dealer.

“Wij anticiperen met deze interne wijzigingen op de toekomstige ontwikkelingen in de branche”, vertelt Oude Hendrikman aan Automotive. “Frans en Jochen Munsterhuis blijven intensief bij het bedrijf betrokken, maar houden zich niet meer bezig met de alledaagse operatie. Zij gaan zich als ambassadeurs van het bedrijf meer concentreren op het commerciële en strategische beleid.”

Ook heeft Munsterhuis merkverantwoordelijken aangesteld. “Voor de importeur is het belangrijk om één aanspreekpunt per merk te hebben”, aldus Oude Hendrikman. Het management team bestaat nu uit: Thomas Markvoort (merkmanager Renault, Dacia en Alpine) en Paul Evertzen (manager Ferrari en Maserati), terwijl de functie van merkmanager voor Jaguar en Land Rover nog niet is ingevuld.

De dealergroep telt vijf vestigingen (Rijssen, Oldenzaal, Hengelo, Enschede en Almelo) en heeft 200 medewerkers. Naast verkoop en onderhoud is het bedrijf ook actief in schadeherstel en aangesloten bij schadeketen ASN.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.