Bovag gaat ook in caravan- en camperherstel

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Maarten Mastop (links) wordt de branchemanager caravan en camperherstel, Frank Ruygrok (rechts) is de branchemanager schadeherstel. (Foto: Bovag)

De afdeling Bovag Schadeherstelbedrijven wordt per 1 januari uitgebreid met een aparte sectie voor caravan- en camperherstelbedrijven. Dat meldt de branchevereniging vandaag. “Deze uitbreiding is een logisch vervolg op alle ontwikkelingen binnen onze relatief nieuwe afdeling”, aldus Frank Ruygrok, branchemanager Bovag Schadeherstel. Maarten Mastop wordt de branchemanager bij de sectie. Bovag kondigde dit voorjaar al aan ook actief te worden in dit marktsegment. 

De schade-afdeling van Bovag is in 2016 opgericht en telt nu zo’n 400 leden. Vorig jaar breidde de branchevereniging ook al uit met een sectie ruitherstel. Ook bij Focwa zijn camper- en caravanherstelbedrijven aangesloten.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Bovag gaat ook in caravan- en camperherstel | Automotive Online

Bovag gaat ook in caravan- en camperherstel

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Maarten Mastop (links) wordt de branchemanager caravan en camperherstel, Frank Ruygrok (rechts) is de branchemanager schadeherstel. (Foto: Bovag)

De afdeling Bovag Schadeherstelbedrijven wordt per 1 januari uitgebreid met een aparte sectie voor caravan- en camperherstelbedrijven. Dat meldt de branchevereniging vandaag. “Deze uitbreiding is een logisch vervolg op alle ontwikkelingen binnen onze relatief nieuwe afdeling”, aldus Frank Ruygrok, branchemanager Bovag Schadeherstel. Maarten Mastop wordt de branchemanager bij de sectie. Bovag kondigde dit voorjaar al aan ook actief te worden in dit marktsegment. 

De schade-afdeling van Bovag is in 2016 opgericht en telt nu zo’n 400 leden. Vorig jaar breidde de branchevereniging ook al uit met een sectie ruitherstel. Ook bij Focwa zijn camper- en caravanherstelbedrijven aangesloten.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.