ASN Luchjenbroers neemt Autoschade Hawé over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Petra en Henk Luchjenbroers nemen ASN Hawé over. (Foto: Luchjenbroers)

Schadeherstelbedrijf Luchjenbroers heeft per 1 februari herstelbedrijf Hawé overgenomen. “Wij wilden graag een vestiging erbij om op die manier ons verzorgingsgebied te verbreden. De bedrijven passen goed bij elkaar en liggen relatief dicht bij elkaar: handig voor de klanten en voor ons”, zegt Petra Luchjenbroers tegen Automotive. Zij is samen met haar broer Henk directeur van het gelijknamige schadebedrijf in Emmen. Hawé in Hoogeveen bevestigt de overname. Beide bedrijven zijn aangesloten bij schadeketen ASN Autoschade.

Het is eten of gegeten worden in schadeherstel. Lees hier meer over de overnamegolf in de branche.

Autoschade Hawé bestaat sinds 1997 en is een allround schadebedrijf waar zowel complexe als reguliere schades worden gerepareerd. Hawé heeft acht medewerkers die allemaal meegaan in de overname. Autoschade Luchjenbroers telt eveneens acht medewerkers. Behalve allround schadeherstel aan personenauto’s, doet dit bedrijf ook aan herstel van caravans, campers en industrieel spuitwerk.

Eerder dit jaar kocht ASN Autoschadegroep Limburg  collegabedrijf Petitjan. Ook binnen andere ketens vonden diverse overnames plaats.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

ASN Luchjenbroers neemt Autoschade Hawé over | Automotive Online

ASN Luchjenbroers neemt Autoschade Hawé over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Petra en Henk Luchjenbroers nemen ASN Hawé over. (Foto: Luchjenbroers)

Schadeherstelbedrijf Luchjenbroers heeft per 1 februari herstelbedrijf Hawé overgenomen. “Wij wilden graag een vestiging erbij om op die manier ons verzorgingsgebied te verbreden. De bedrijven passen goed bij elkaar en liggen relatief dicht bij elkaar: handig voor de klanten en voor ons”, zegt Petra Luchjenbroers tegen Automotive. Zij is samen met haar broer Henk directeur van het gelijknamige schadebedrijf in Emmen. Hawé in Hoogeveen bevestigt de overname. Beide bedrijven zijn aangesloten bij schadeketen ASN Autoschade.

Het is eten of gegeten worden in schadeherstel. Lees hier meer over de overnamegolf in de branche.

Autoschade Hawé bestaat sinds 1997 en is een allround schadebedrijf waar zowel complexe als reguliere schades worden gerepareerd. Hawé heeft acht medewerkers die allemaal meegaan in de overname. Autoschade Luchjenbroers telt eveneens acht medewerkers. Behalve allround schadeherstel aan personenauto’s, doet dit bedrijf ook aan herstel van caravans, campers en industrieel spuitwerk.

Eerder dit jaar kocht ASN Autoschadegroep Limburg  collegabedrijf Petitjan. Ook binnen andere ketens vonden diverse overnames plaats.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.