ASN Gebr. de Zeeuw in nieuwe handen

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
V.l.n.r. Jacco en Arjen de Zeeuw, Sander en Timo van Leeuwen (foto: ASN)

ASN Gebr. de Zeeuw in Naarden wordt per 2 januari 2019 overgenomen door Sander (32) en Timo (28) van Leeuwen. De twee broers nemen het autoschadebedrijf over van de gebroeders De Zeeuw, die het bedrijf dertig jaar leidden. Vader Bram van Leeuwen (60) ondersteunt zijn zoons als schademanager. Merkerkenning is niet heilig, vindt ASN-directeur Peter Hubregtse.

“Onze droom komt uit en daar zijn we ontzettend blij mee”, zegt Timo van Leeuwen. Net als zijn broer trad hij na de middelbare school in dienst bij het schadeherstelbedrijf van zijn vader in Amersfoort. “Wij hebben het vak in de praktijk geleerd. Daarnaast hebben we alle vakdiploma’s behaald. Hard werken is ons met de paplepel ingegoten en als zich een kans voordoet, pakken we die. Via via hoorden we dat de gebroeders De Zeeuw hun bedrijf wilden verkopen. We zijn gaan praten en vanaf het eerste moment was er een klik.”

We zijn in alle opzichten in een gespreid bedje beland.

Op 2 januari gaan de nieuwe eigenaren officieel van start. Voorlopig gaat er bij het bedrijf nog niet veel veranderen, ook de naam blijft behouden. Timo van Leeuwen: “De gebroeders De Zeeuw hebben met hart en ziel aan hun onderneming gewerkt en er een succes van gemaakt. We zijn dus in alle opzichten in een gespreid bedje beland. Wij gaan hierop voortbouwen, met als doel om klanten nog meer kwaliteit en service te bieden en de klantenkring verder uit te breiden. Wat daarbij extra motiveert, is dat onze vader Bram als schademanager bij ons in dienst treedt. Ook zijn droom komt daarmee uit: met z’n zoons samen een familiebedrijf runnen.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

ASN Gebr. de Zeeuw in nieuwe handen | Automotive Online

ASN Gebr. de Zeeuw in nieuwe handen

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
V.l.n.r. Jacco en Arjen de Zeeuw, Sander en Timo van Leeuwen (foto: ASN)

ASN Gebr. de Zeeuw in Naarden wordt per 2 januari 2019 overgenomen door Sander (32) en Timo (28) van Leeuwen. De twee broers nemen het autoschadebedrijf over van de gebroeders De Zeeuw, die het bedrijf dertig jaar leidden. Vader Bram van Leeuwen (60) ondersteunt zijn zoons als schademanager. Merkerkenning is niet heilig, vindt ASN-directeur Peter Hubregtse.

“Onze droom komt uit en daar zijn we ontzettend blij mee”, zegt Timo van Leeuwen. Net als zijn broer trad hij na de middelbare school in dienst bij het schadeherstelbedrijf van zijn vader in Amersfoort. “Wij hebben het vak in de praktijk geleerd. Daarnaast hebben we alle vakdiploma’s behaald. Hard werken is ons met de paplepel ingegoten en als zich een kans voordoet, pakken we die. Via via hoorden we dat de gebroeders De Zeeuw hun bedrijf wilden verkopen. We zijn gaan praten en vanaf het eerste moment was er een klik.”

We zijn in alle opzichten in een gespreid bedje beland.

Op 2 januari gaan de nieuwe eigenaren officieel van start. Voorlopig gaat er bij het bedrijf nog niet veel veranderen, ook de naam blijft behouden. Timo van Leeuwen: “De gebroeders De Zeeuw hebben met hart en ziel aan hun onderneming gewerkt en er een succes van gemaakt. We zijn dus in alle opzichten in een gespreid bedje beland. Wij gaan hierop voortbouwen, met als doel om klanten nog meer kwaliteit en service te bieden en de klantenkring verder uit te breiden. Wat daarbij extra motiveert, is dat onze vader Bram als schademanager bij ons in dienst treedt. Ook zijn droom komt daarmee uit: met z’n zoons samen een familiebedrijf runnen.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.