Rabobank koopt Care Autoschade

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het personeel en de belangrijkste stakeholders zijn hierover zojuist geïnformeerd. Dat bevestigt Care-directeur Kees-Jan Bus (foto) desgevraagd aan Automotive.

Grootaandeelhouder AAC Capital was sinds 2010 betrokken bij Care.  Samen met het huidige management team wordt de bedrijfsstrategie van Care voortgezet. “Ik ben blij met deze sterke aandeelhouder”, zegt directeur Kees-Jan Bus. “Het uitgangspunt is dat wij doorgaan met het huidige beleid, waarbij het netwerk geoptimaliseerd wordt op basis van differentiatie tussen complexe en cosmetische schades met een continue focus op klanttevredenheid.”

Onder Care International vallen Care Autoschade en Care Carrosserie. In Nederland heeft het bedrijf 54 vestigingen en in België 14.

Frisse start
De verkoop betekent ook het afscheid van aandeelhouders Ton van Dalen en Johan van Klinken. Eerstgenoemde was vanaf de oprichting in 1992 bij de schadeketen betrokken, Van Klinken werd in 2005 aangesteld.

In 2006 verkocht toenmalig eigenaar Athlon het bedrijf aan onder andere Van Dalen, Van Klinken en de meerderheid aan NPM Capital. “Nu het bedrijf in nieuwe handen komt, is het logisch dat wij ook helemaal uit Care stappen”, aldus Van Klinken. “Ik was zelf nog lid van de Raad van Commissarissen, maar het is nu tijd voor een nieuwe frisse start.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Rabobank koopt Care Autoschade | Automotive Online

Rabobank koopt Care Autoschade

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het personeel en de belangrijkste stakeholders zijn hierover zojuist geïnformeerd. Dat bevestigt Care-directeur Kees-Jan Bus (foto) desgevraagd aan Automotive.

Grootaandeelhouder AAC Capital was sinds 2010 betrokken bij Care.  Samen met het huidige management team wordt de bedrijfsstrategie van Care voortgezet. “Ik ben blij met deze sterke aandeelhouder”, zegt directeur Kees-Jan Bus. “Het uitgangspunt is dat wij doorgaan met het huidige beleid, waarbij het netwerk geoptimaliseerd wordt op basis van differentiatie tussen complexe en cosmetische schades met een continue focus op klanttevredenheid.”

Onder Care International vallen Care Autoschade en Care Carrosserie. In Nederland heeft het bedrijf 54 vestigingen en in België 14.

Frisse start
De verkoop betekent ook het afscheid van aandeelhouders Ton van Dalen en Johan van Klinken. Eerstgenoemde was vanaf de oprichting in 1992 bij de schadeketen betrokken, Van Klinken werd in 2005 aangesteld.

In 2006 verkocht toenmalig eigenaar Athlon het bedrijf aan onder andere Van Dalen, Van Klinken en de meerderheid aan NPM Capital. “Nu het bedrijf in nieuwe handen komt, is het logisch dat wij ook helemaal uit Care stappen”, aldus Van Klinken. “Ik was zelf nog lid van de Raad van Commissarissen, maar het is nu tijd voor een nieuwe frisse start.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.