AAS Autoschade Hogenboom opent tweede vestiging

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt AAS Autoschade Hogenboom.

Hogenboom heeft het vorige bedrijf dat in het pand in Roelofarendsveen zat, Van der Voet, overgenomen. “Voor ons is het een mooie kans om onze klantenkring te vergroten”, zegt directeur Nico Hogenboom. “Door deze tweede vestiging kunnen we de kosten tussen de vestigingen delen en schades op de beste plek herstellen. Zo kunnen we scherpere tarieven rekenen.”

Schadeketen AAS had nog een witte plek in Roelofarendsveen. “Dat betekent dat wij hier een AAS-vestiging kunnen openen en dus toegang hebben tot de gestuurde schadestroom, dat is noodzakelijk”, legt Hogenboom uit. 

Er komen zes mensen te werken in de nieuwe vestiging. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

AAS Autoschade Hogenboom opent tweede vestiging | Automotive Online

AAS Autoschade Hogenboom opent tweede vestiging

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt AAS Autoschade Hogenboom.

Hogenboom heeft het vorige bedrijf dat in het pand in Roelofarendsveen zat, Van der Voet, overgenomen. “Voor ons is het een mooie kans om onze klantenkring te vergroten”, zegt directeur Nico Hogenboom. “Door deze tweede vestiging kunnen we de kosten tussen de vestigingen delen en schades op de beste plek herstellen. Zo kunnen we scherpere tarieven rekenen.”

Schadeketen AAS had nog een witte plek in Roelofarendsveen. “Dat betekent dat wij hier een AAS-vestiging kunnen openen en dus toegang hebben tot de gestuurde schadestroom, dat is noodzakelijk”, legt Hogenboom uit. 

Er komen zes mensen te werken in de nieuwe vestiging. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.