Frits Huffnagel stopt als voorzitter Focwa Schadeherstel

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Jan Bergsma

  Wat een aderlating, al die kennis en ervaring zo maar weg! Deze man heeft zo ongelofelijk veel bereikt (weet alleen niet voor wie of wat, maar ja).. Lijkt wel op die Belg van Alwayswearastrakkestropdas : met de staart tussen de benen. Bij die speelautomatenclub gaan vast nog heel veel plezier van hem hebben!

 • Sebastian

  Hoe durft hij het te zeggen,wij repareren ook zonder Hyqure kwalitatief goed werk af en hebben niets te verbergen zoals hij beweerd.Frits weet niet eens wat er op de werkvloer allemaal gebeurd. Dus laat hem maar gerust opstappen en Hyqure meenemen en ons veilig de auto’s repareren en kwaliteit leveren.

 • R.R

  Wat een topper,ons als schadeherstellers nog even een trap nageven,klasse.We herstellen al meer dan 45 jaar schades, en de geldklopperij wat hiqure heet zal elke hersteller vrolijk van worden.

 • Pieter

  De reacties op dit bericht geven te denken. Ze bevestigen wel het beeld dat Huffnagel schetst. En de fraudeonderzoeken van het Verbond van Verzekeraars gaven ook al geen al te rooskleurig beeld van de branche.

Frits Huffnagel stopt als voorzitter Focwa Schadeherstel | Automotive Online

Frits Huffnagel stopt als voorzitter Focwa Schadeherstel

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Jan Bergsma

  Wat een aderlating, al die kennis en ervaring zo maar weg! Deze man heeft zo ongelofelijk veel bereikt (weet alleen niet voor wie of wat, maar ja).. Lijkt wel op die Belg van Alwayswearastrakkestropdas : met de staart tussen de benen. Bij die speelautomatenclub gaan vast nog heel veel plezier van hem hebben!

 • Sebastian

  Hoe durft hij het te zeggen,wij repareren ook zonder Hyqure kwalitatief goed werk af en hebben niets te verbergen zoals hij beweerd.Frits weet niet eens wat er op de werkvloer allemaal gebeurd. Dus laat hem maar gerust opstappen en Hyqure meenemen en ons veilig de auto’s repareren en kwaliteit leveren.

 • R.R

  Wat een topper,ons als schadeherstellers nog even een trap nageven,klasse.We herstellen al meer dan 45 jaar schades, en de geldklopperij wat hiqure heet zal elke hersteller vrolijk van worden.

 • Pieter

  De reacties op dit bericht geven te denken. Ze bevestigen wel het beeld dat Huffnagel schetst. En de fraudeonderzoeken van het Verbond van Verzekeraars gaven ook al geen al te rooskleurig beeld van de branche.