Care: consument wordt steeds dwingender

Redactie Redactie
• Laatste update:

” Dat stelde Care-directeur Johan van Klinken zojuist tijdens zijn toespraak op de nieuwjaarsborrel van de schadeketen.

Vaste deukprijzen

Door de afname van de cascoverzekeringen en steeds hoger wordende eigen risico’s, zal de markt steeds meer een retailmarkt worden, verwacht Van Klinken. “In Engeland is dit nog veel sterker zichtbaar en zie je consumentgerichte initiatieven ontstaan, denk aan vaste deukprijzen per paneel en 1-dags reparaties vlakbij de metro. Dit soort initiatieven heeft de toekomst. We zijn niet alleen schadeherstellers, maar vooral ook dienstverleners. We moeten de consument niet zien als deukenbrengers maar als individue met vele behoeften.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Care: consument wordt steeds dwingender | Automotive Online

Care: consument wordt steeds dwingender

Redactie Redactie
• Laatste update:

” Dat stelde Care-directeur Johan van Klinken zojuist tijdens zijn toespraak op de nieuwjaarsborrel van de schadeketen.

Vaste deukprijzen

Door de afname van de cascoverzekeringen en steeds hoger wordende eigen risico’s, zal de markt steeds meer een retailmarkt worden, verwacht Van Klinken. “In Engeland is dit nog veel sterker zichtbaar en zie je consumentgerichte initiatieven ontstaan, denk aan vaste deukprijzen per paneel en 1-dags reparaties vlakbij de metro. Dit soort initiatieven heeft de toekomst. We zijn niet alleen schadeherstellers, maar vooral ook dienstverleners. We moeten de consument niet zien als deukenbrengers maar als individue met vele behoeften.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.