Autoschade Centrum Breda bij Autoschade Herstel

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Piet Bergsma

    Associate business partner…! Wow! Dan ben je iemand… Initiatieven die een nieuwe dimensie geven…. Klinkt lekker, heb ik toch al een keer of drie eerder in andere persberichten gelezen….. Wat is die dimensie?? Wat is er nieuw aan?? We zoeken de markt bewust op… Eureka! Bedoel je daarmee dat de rest van ondernemend Nederland de markt bewust ontwijkt ofzo? Onze aanpak trekt de aandacht van verzekeringsmaatschappijen.. Geweldig, ook lekker concreet… Gebakken lucht. Onderdeel van de Alwayspayforyourfranchise Company.

  • henk

    de tijd zal het leren, ik geloof in de formule, en dat dat bij u juist die visie ontbreekt!