AAC Capital neemt meerderheidsbelang in Care

Redactie Redactie
• Laatste update:

De huidige directieleden Johan van Klinken en Ton van Dalen houden hun aandeel in Care; daarnaast treden operationeel directeur Henk van den Boom en Cris Loots (algemeen directeur Care België) toe als aandeelhouder. AAC krijgt uiteindelijk 74% van de aandelen.
“Het uitgangspunt is dat het huidige beleid wordt voortgezet”, zegt Van Klinken. “Een nieuwe aandeelhouder geeft vaak nieuwe energie, dus we verwachten dat we ook meer ruimte hebben om volgend jaar acquisities te doen.”

AAC
AAC is actief in Nederland, Engeland en Scandinavië en heeft in totaal meer dan 40 deelnemingen en circa € 1,7 miljard onder beheer. In Nederland is de durfkapitalist onder meer aandeelhouder van Inalfa Roof Systems, Lukas Bols, Roompot Vakantieparken en Holland Rail Consult.
De voorgenomen overname van Care is onder voorbehoud van toestemming van de bevoegde autoriteiten. Care heeft circa 65 schadebedrijven in Nederland en België.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

AAC Capital neemt meerderheidsbelang in Care | Automotive Online

AAC Capital neemt meerderheidsbelang in Care

Redactie Redactie
• Laatste update:

De huidige directieleden Johan van Klinken en Ton van Dalen houden hun aandeel in Care; daarnaast treden operationeel directeur Henk van den Boom en Cris Loots (algemeen directeur Care België) toe als aandeelhouder. AAC krijgt uiteindelijk 74% van de aandelen.
“Het uitgangspunt is dat het huidige beleid wordt voortgezet”, zegt Van Klinken. “Een nieuwe aandeelhouder geeft vaak nieuwe energie, dus we verwachten dat we ook meer ruimte hebben om volgend jaar acquisities te doen.”

AAC
AAC is actief in Nederland, Engeland en Scandinavië en heeft in totaal meer dan 40 deelnemingen en circa € 1,7 miljard onder beheer. In Nederland is de durfkapitalist onder meer aandeelhouder van Inalfa Roof Systems, Lukas Bols, Roompot Vakantieparken en Holland Rail Consult.
De voorgenomen overname van Care is onder voorbehoud van toestemming van de bevoegde autoriteiten. Care heeft circa 65 schadebedrijven in Nederland en België.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.