Bureau kritisch over NMa-onderzoek autoschadebranche

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • red divel

  na 30 jaar ervaring weet ik dat er veel gestuurd word , de schade auto’s werden letterlijk uit mijn bedrijf gehaald

 • RONALD

  VOORBEELD:EEN KLANT KOMT MET SCHADE,HEEFT BIJ MIJ 500.- EURO MEER EIGEN RISICO DAN BIJ DE AANGESTUURDE REPARATEUR(HET WAS NOG VERHAALBAAR OOK,DUS WEL GEREPAREERD!)

 • Marry Kwekel AA-team

  De NMA vergeet,net zoals bij de berging, dat zodra een Verzekeraar een dienst gaat verlenen en gaat ‘inkopen’, dat er geen sprake meer is van een onbelemmerde marktwerking. Verbiedt dus of de dienstverlening door Verzekeraars, of sta de dienstverleners – op een eenvoudige manier – toe ook te gaan verzekeren.

 • Gerard Regels

  de Focwa en Schadegarant is een corrupte bende en de uitspraak van de Hr Schoonhoven is dat het de bedoeling is van hun werkwijze dat er veel bedrijven falliet gaan.De focwa doet hier niks aan omdat de Heren bijna allemaal een eigen schadebedrijf hebben met hoe kan het anders bijna alle contracten in huis hebben.Het is 1 smerig zaakje daar en niks anders. Ze zijn allemaal zo corrupt als iets,en ik neem mijn woorden niet terug laat ze mij maar voor de rechter dagen ,maar dat durven ze niet bang dat de waarheid boven komt, met niet vriendelijke groet aan de Heren Focwa EN Schoonhoven.G.Regels 0654915353