Focwa komt met keurmerk voor schadeherstel

Redactie Redactie
• Laatste update:

” Enige tijd geleden meldde Johan van Klinken van schadeketen Care dat zijn bedrijf met een opdrachtgever aan een keurmerk werkt, omdat de branchevereniging het niet oppakt. “Hij heeft dat vaker laten vallen. Wij hebben die handschoen opgepakt.” Het keurmerk zal waarschijnlijk begin volgend jaar worden geïntroduceerd. “Dat zal niet meer voor mijn vertrek gebeuren; 1 januari ga ik immers aan de slag bij Solera”, aldus Jan Koolen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Focwa komt met keurmerk voor schadeherstel | Automotive Online

Focwa komt met keurmerk voor schadeherstel

Redactie Redactie
• Laatste update:

” Enige tijd geleden meldde Johan van Klinken van schadeketen Care dat zijn bedrijf met een opdrachtgever aan een keurmerk werkt, omdat de branchevereniging het niet oppakt. “Hij heeft dat vaker laten vallen. Wij hebben die handschoen opgepakt.” Het keurmerk zal waarschijnlijk begin volgend jaar worden geïntroduceerd. “Dat zal niet meer voor mijn vertrek gebeuren; 1 januari ga ik immers aan de slag bij Solera”, aldus Jan Koolen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.