‘Geen kilometerheffing onder Rutte II’

Redactie Redactie
• Laatste update:

De PvdA was voorstander van betalen per kilometer voor personen- en vrachtverkeer maar de VVD wil er niet aan. Door de investeringen in asfalt en de verwachte langzame economische groei, nemen de files af en zou er tot 2020 geen noodzaak zijn de heffing in te voeren. 

Balkenende
Onder Balkenende waren er vergevorderde plannen voor invoering van kilometerheffing, maar het onderwerp werd in 2010 nadat het kabinet viel controversieel verklaard en later geschrapt. Begin dit jaar kwam het onderwerp weer op de agenda te staan.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

‘Geen kilometerheffing onder Rutte II’ | Automotive Online

‘Geen kilometerheffing onder Rutte II’

Redactie Redactie
• Laatste update:

De PvdA was voorstander van betalen per kilometer voor personen- en vrachtverkeer maar de VVD wil er niet aan. Door de investeringen in asfalt en de verwachte langzame economische groei, nemen de files af en zou er tot 2020 geen noodzaak zijn de heffing in te voeren. 

Balkenende
Onder Balkenende waren er vergevorderde plannen voor invoering van kilometerheffing, maar het onderwerp werd in 2010 nadat het kabinet viel controversieel verklaard en later geschrapt. Begin dit jaar kwam het onderwerp weer op de agenda te staan.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.