‘Communicatie rond km-heffing was onvoldoende’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Motivaction heeft een tiental direct betrokkenen ondervraagd over de kilometerheffing. De ondervraagden zijn het er unaniem over eens dat het project te complex was, goede regie ontbrak en de communicatie onvoldoende was. 

Motivaction schrijft verder in het rapport dat de ondervraagden bijna allemaal voorstander zijn van het beprijzen van kilometers, maar dan wel in een rustig tempo en beginnend met kleine projecten.

Geen verrassing

De RAI Vereniging is voorstander van het opnieuw op de agenda zetten van kilometerbeprijzing. “Daarom vinden wij het belangrijk dat we de juiste lessen trekken uit het mislukken van het project”, zegt Cees Boutens, hoofd communicatie van de RAI Vereniging. “Het meerendeel van de uitkomsten komt voor ons niet als een verrassing. Volgens ons moeten deze uitkomsten de basis vormen voor een nieuw, breed gedragen plan.”

Lees het rapport (pdf) in de rubriek Feiten & cijfers.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

‘Communicatie rond km-heffing was onvoldoende’ | Automotive Online

‘Communicatie rond km-heffing was onvoldoende’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Motivaction heeft een tiental direct betrokkenen ondervraagd over de kilometerheffing. De ondervraagden zijn het er unaniem over eens dat het project te complex was, goede regie ontbrak en de communicatie onvoldoende was. 

Motivaction schrijft verder in het rapport dat de ondervraagden bijna allemaal voorstander zijn van het beprijzen van kilometers, maar dan wel in een rustig tempo en beginnend met kleine projecten.

Geen verrassing

De RAI Vereniging is voorstander van het opnieuw op de agenda zetten van kilometerbeprijzing. “Daarom vinden wij het belangrijk dat we de juiste lessen trekken uit het mislukken van het project”, zegt Cees Boutens, hoofd communicatie van de RAI Vereniging. “Het meerendeel van de uitkomsten komt voor ons niet als een verrassing. Volgens ons moeten deze uitkomsten de basis vormen voor een nieuw, breed gedragen plan.”

Lees het rapport (pdf) in de rubriek Feiten & cijfers.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.