‘KM-heffing beste tegen files en vervuiling’

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bereikbaarheid kan ook vergroot worden door te investeren in infrastructuur, maar om een vergelijkbare filevermindering te realiseren zouden tientallen miljarden euro’s moeten worden geinvesteerd. Bovendien zou hierdoor de CO2-uitstoot toenemen.

Volgens het Planbureau heeft Nederland door haar klimaat- en energiebeleid aanzienlijke emissiereducties gerealiseerd en zal ons land waarschijnlijk de Kyotoverplichting voor de periode 2008-2012 kunnen nakomen. De reductie is deels ook te danken aan de economische crisis en de in het buitenland aangekochte emissierechten. 

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

‘KM-heffing beste tegen files en vervuiling’ | Automotive Online

‘KM-heffing beste tegen files en vervuiling’

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bereikbaarheid kan ook vergroot worden door te investeren in infrastructuur, maar om een vergelijkbare filevermindering te realiseren zouden tientallen miljarden euro’s moeten worden geinvesteerd. Bovendien zou hierdoor de CO2-uitstoot toenemen.

Volgens het Planbureau heeft Nederland door haar klimaat- en energiebeleid aanzienlijke emissiereducties gerealiseerd en zal ons land waarschijnlijk de Kyotoverplichting voor de periode 2008-2012 kunnen nakomen. De reductie is deels ook te danken aan de economische crisis en de in het buitenland aangekochte emissierechten. 

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.