Bovag: ‘Sloopregeling oude auto’s succes’

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Rob

  “Zij moeten dan wel een andere auto kopen die in 2002 of later is gemaakt.”

  Tikfoutje?

 • JPS

  5500 auto’s in een week? Reken foutje. Dit zijn de opgespaarde orders sinds de bekend making van de te verwachten sloopregeling.

 • erik van der maat

  Voorlopig zijn wij er nog niet beter van geworden. Heel veel klanten hebben door de onduidelijkheid over de slooppremie hun aankoop uitgesteld. Nu blijkt dat we op de auto’s die wij voor 29 mei hebben afgeleverd en de oude auto niet gevrijwaard hebben geen recht op subsidie hebben.

 • JP

  behalve negatieve feiten ook natuurlijk positieve niet vergeten!Weet U ; DA’S 1 VAN DE REDENEN DAT MEN HET GELD NIET LAAT ROLLEN !!!! dit zie je bij elke “crisis”; mensen houden geld vast – op de-bank of in- de- sok en zijn voorzichtig(er). De oorzaak is normaal gesproken standaard de Haagse Politici door onduidelijkheid , onduidelijkere onduidelijkheid….

  Mvg JP en ga zo door!

 • Yon

  komt mijn bestelbus nou aanmerking voor sloopregeling?
  renault master uit 1998 diesel en ik heb hem sinds januari 2009..ik ben van plan een mercedes sprinter uit 2006 te leasen…waarom kom ik niet in aanmerking?