Natalie Knight nieuwe cfo Stellantis

Stellantis • Ze volgt Richard Parmer op.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Natalie Knight was hiervoor cfo bij Ahold Delhaize (Foto: Stellantis)

Natalie Knight, een voormalig financieel directeur bij Ahold Delhaize, is benoemd tot de nieuwe cfo van Stellantis, ter vervanging van Richard Palmer. Palmer was cfo bij Fiat Chrysler Automobiles (FCA) voordat hij bijdroeg aan de fusie van FCA en PSA Group tot Stellantis. Hij zal het bedrijf verlaten op 30 juni. Dat maakt Stellantis bekend.

Knight heeft diploma’s van de Universiteit van Arizona en de Freie Universität in Berlijn. Ze trad in 2020 toe tot Ahold Delhaize, nadat ze als cfo bij Arla Foods in Denemarken had gewerkt. Daarvoor bekleedde ze senior financiële posities bij Adidas in Duitsland en de Verenigde Staten, evenals bij BASF en Bankgesellschaft Berlin.

Versnellen Dare Forward 2030-strategie

Volgens Stellantis ceo Carlos Tavares zal Knights ervaring in verschillende sectoren Stellantis goed van pas komen. “Met haar ervaring en bewezen leiderschap op het gebied van bedrijfstransformatie is zij precies de juiste persoon om de Dare Forward 2030-strategie van Stellantis verder te versnellen”, aldus Tavares.

Tavares prees Palmer’s werk bij FCA en zijn bijdrage aan de fusie en integratie van Stellantis in de afgelopen twee jaar. Tavares wenst Palmer het allerbeste voor de toekomst.

Natalie Knight nieuwe cfo Stellantis | Automotive Online

Natalie Knight nieuwe cfo Stellantis

Stellantis • Ze volgt Richard Parmer op.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Natalie Knight was hiervoor cfo bij Ahold Delhaize (Foto: Stellantis)

Natalie Knight, een voormalig financieel directeur bij Ahold Delhaize, is benoemd tot de nieuwe cfo van Stellantis, ter vervanging van Richard Palmer. Palmer was cfo bij Fiat Chrysler Automobiles (FCA) voordat hij bijdroeg aan de fusie van FCA en PSA Group tot Stellantis. Hij zal het bedrijf verlaten op 30 juni. Dat maakt Stellantis bekend.

Knight heeft diploma’s van de Universiteit van Arizona en de Freie Universität in Berlijn. Ze trad in 2020 toe tot Ahold Delhaize, nadat ze als cfo bij Arla Foods in Denemarken had gewerkt. Daarvoor bekleedde ze senior financiële posities bij Adidas in Duitsland en de Verenigde Staten, evenals bij BASF en Bankgesellschaft Berlin.

Versnellen Dare Forward 2030-strategie

Volgens Stellantis ceo Carlos Tavares zal Knights ervaring in verschillende sectoren Stellantis goed van pas komen. “Met haar ervaring en bewezen leiderschap op het gebied van bedrijfstransformatie is zij precies de juiste persoon om de Dare Forward 2030-strategie van Stellantis verder te versnellen”, aldus Tavares.

Tavares prees Palmer’s werk bij FCA en zijn bijdrage aan de fusie en integratie van Stellantis in de afgelopen twee jaar. Tavares wenst Palmer het allerbeste voor de toekomst.