Column De Jong | Pijnlijk, onacceptabel en slecht

Column • De huidige drukte in de werkplaats heeft de autobranche niet zien aankomen, want door de komst van elektrische auto’s zou er juist minder onderhoud nodig zijn. Maar dat blijkt helemaal niet zo te zijn. We moeten nu investeren in een nieuwe generatie autotechnici, bepleit AM-columnist Arjen de Jong.
Arjen de Jong Arjen de Jong
Arjen de Jong, voormalig CEO BMW Group nederland, senior ­advisor boyden global executive search (Beeld: Mobility Media)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Column De Jong | Pijnlijk, onacceptabel en slecht | Automotive Online

Column De Jong | Pijnlijk, onacceptabel en slecht

Column • De huidige drukte in de werkplaats heeft de autobranche niet zien aankomen, want door de komst van elektrische auto’s zou er juist minder onderhoud nodig zijn. Maar dat blijkt helemaal niet zo te zijn. We moeten nu investeren in een nieuwe generatie autotechnici, bepleit AM-columnist Arjen de Jong.
Arjen de Jong Arjen de Jong
Arjen de Jong, voormalig CEO BMW Group nederland, senior ­advisor boyden global executive search (Beeld: Mobility Media)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.