Bronkhorst volgt Van Buiten op als hoofdredacteur Automotive

Redactie Redactie
Gandor Bronkhorst is de nieuwe hoofdredacteur van Automotive. (Foto: Promedia)

Gandor Bronkhorst (39) is vanaf 1 januari 2023 de nieuwe hoofdredacteur van Automotive en Fleet&Mobility. Hij volgt Luberto van Buiten op, die sinds 2013 hoofdredacteur was. Van Buiten gaat vanaf 1 januari bij dezelfde uitgeverij (Promedia) aan de slag als publisher bij de divisie Railfreight&Cargo.

Bronkhorst werkt sinds maart bij Automotive als adjunct-hoofdredacteur. “Graag wil ik allereerst Luberto en Promedia zeer hartelijk bedanken voor deze prachtige kans en de aanloop hier naartoe. Ik heb in de afgelopen maanden veel kennis kunnen opdoen van de branche en veel mensen kunnen ontmoeten. Ik heb de ambitie om de missie van dit toonaangevende vakblad voort te zetten en door te ontwikkelen”, aldus Bronkhorst.

Samenvoeging

In de afgelopen maanden begeleidde Bronkhorst al de redactionele samenvoeging van Automobiel Management en Automotive tot AM/Automotive Management, en hij is mede-initiator van de podcast Mobtalk. “Print en online blijven belangrijke pijlers onder het fundament van Automotive. Daarnaast zien we een toenemend belang van evenementen, audio en video; we willen daar onze aanwezigheid verder uitbreiden”, aldus Bronkhorst. Hij was eerder werkzaam als eindredacteur bij De Telegraaf en als adjunct-hoofdredacteur bij Esquire, waarvoor hij ruim een decennium de autoportefeuille beheerde

Van Buiten (46), die sinds 2006 voor Automotive en Fleet&Mobility werkte, zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. “Ik had al langer de wens om buiten de journalistiek te kijken en ben blij dat ik daar binnen Promedia nu de kans voor krijg”, aldus Van Buiten. “Ik heb met veel plezier bij Automotive en Fleet&Mobility gewerkt en wil onze relaties danken voor het vertrouwen en hun altijd kritische blik op ons werk; dat maakt ons als vakblad scherper en beter. Ik zal de goede gesprekken zeker missen. Maar ik laat de titels Automotive en Fleet&Mobility in ieder geval in goede handen achter.”

Verder blijft het team van Automotive ongewijzigd, evenals de missie om de Nederlandse autobranche op een journalistieke leest van relevante en betrouwbare content te voorzien.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Bronkhorst volgt Van Buiten op als hoofdredacteur Automotive | Automotive Online

Bronkhorst volgt Van Buiten op als hoofdredacteur Automotive

Redactie Redactie
Gandor Bronkhorst is de nieuwe hoofdredacteur van Automotive. (Foto: Promedia)

Gandor Bronkhorst (39) is vanaf 1 januari 2023 de nieuwe hoofdredacteur van Automotive en Fleet&Mobility. Hij volgt Luberto van Buiten op, die sinds 2013 hoofdredacteur was. Van Buiten gaat vanaf 1 januari bij dezelfde uitgeverij (Promedia) aan de slag als publisher bij de divisie Railfreight&Cargo.

Bronkhorst werkt sinds maart bij Automotive als adjunct-hoofdredacteur. “Graag wil ik allereerst Luberto en Promedia zeer hartelijk bedanken voor deze prachtige kans en de aanloop hier naartoe. Ik heb in de afgelopen maanden veel kennis kunnen opdoen van de branche en veel mensen kunnen ontmoeten. Ik heb de ambitie om de missie van dit toonaangevende vakblad voort te zetten en door te ontwikkelen”, aldus Bronkhorst.

Samenvoeging

In de afgelopen maanden begeleidde Bronkhorst al de redactionele samenvoeging van Automobiel Management en Automotive tot AM/Automotive Management, en hij is mede-initiator van de podcast Mobtalk. “Print en online blijven belangrijke pijlers onder het fundament van Automotive. Daarnaast zien we een toenemend belang van evenementen, audio en video; we willen daar onze aanwezigheid verder uitbreiden”, aldus Bronkhorst. Hij was eerder werkzaam als eindredacteur bij De Telegraaf en als adjunct-hoofdredacteur bij Esquire, waarvoor hij ruim een decennium de autoportefeuille beheerde

Van Buiten (46), die sinds 2006 voor Automotive en Fleet&Mobility werkte, zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. “Ik had al langer de wens om buiten de journalistiek te kijken en ben blij dat ik daar binnen Promedia nu de kans voor krijg”, aldus Van Buiten. “Ik heb met veel plezier bij Automotive en Fleet&Mobility gewerkt en wil onze relaties danken voor het vertrouwen en hun altijd kritische blik op ons werk; dat maakt ons als vakblad scherper en beter. Ik zal de goede gesprekken zeker missen. Maar ik laat de titels Automotive en Fleet&Mobility in ieder geval in goede handen achter.”

Verder blijft het team van Automotive ongewijzigd, evenals de missie om de Nederlandse autobranche op een journalistieke leest van relevante en betrouwbare content te voorzien.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.