Thomas Schmidt vertrekt bij Bridgestone Mobility Solutions

Jeroen Vos Jeroen Vos
Thomas Schmidt, oprichter van Webfleet Solutions, vertrekt als ceo bij Bridgestone Mobility Solutions. (Foto: Bridgestone)

Thomas Schmidt, ceo en managing director, vertrekt eind december bij Bridgestone Mobility Solutions (BMS). Schmidt is oprichter van telematicabedrijf Webfleet Solutions, voorheen Tomtom Telematics, dat in 2019 gekocht werd door Bridgestone. Zijn opvolger als ceo is Jan-Maarten de Vries. Dat maakt Bridgestone vandaag bekend.

Schmidt zette het telematicabedrijf ruim 20 jaar geleden op. Na de overname bleef hij aan als ceo, waarbij hij een belangrijke rol speelde bij de integratie van het bedrijf binnen Bridgestone. Hij gaat zich nu richten op de ondersteuning van jonge ondernemers en start-ups. Laurent Dartoux, ceo van Bridgestone EMIA, benadrukt de belangrijke rol die Schmidt heeft gespeeld. “Thomas heeft een ongelooflijke impact gehad op de mobiliteit in het algemeen gedurende zijn lange carrière in onze branche. Hij is een echte pionier, wiens energie, netwerk en expertise ongeëvenaard zijn.”

Naast De Vries als nieuwe ceo treedt Michiel Wesseling aan als coo van BMS.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Thomas Schmidt vertrekt bij Bridgestone Mobility Solutions | Automotive Online

Thomas Schmidt vertrekt bij Bridgestone Mobility Solutions

Jeroen Vos Jeroen Vos
Thomas Schmidt, oprichter van Webfleet Solutions, vertrekt als ceo bij Bridgestone Mobility Solutions. (Foto: Bridgestone)

Thomas Schmidt, ceo en managing director, vertrekt eind december bij Bridgestone Mobility Solutions (BMS). Schmidt is oprichter van telematicabedrijf Webfleet Solutions, voorheen Tomtom Telematics, dat in 2019 gekocht werd door Bridgestone. Zijn opvolger als ceo is Jan-Maarten de Vries. Dat maakt Bridgestone vandaag bekend.

Schmidt zette het telematicabedrijf ruim 20 jaar geleden op. Na de overname bleef hij aan als ceo, waarbij hij een belangrijke rol speelde bij de integratie van het bedrijf binnen Bridgestone. Hij gaat zich nu richten op de ondersteuning van jonge ondernemers en start-ups. Laurent Dartoux, ceo van Bridgestone EMIA, benadrukt de belangrijke rol die Schmidt heeft gespeeld. “Thomas heeft een ongelooflijke impact gehad op de mobiliteit in het algemeen gedurende zijn lange carrière in onze branche. Hij is een echte pionier, wiens energie, netwerk en expertise ongeëvenaard zijn.”

Naast De Vries als nieuwe ceo treedt Michiel Wesseling aan als coo van BMS.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.