Gerard van Os nieuwe ceo Mercedes-Benz Dealerbedrijven

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Gerard van Os is benoemd tot de nieuwe ceo van Mercedes-Benz Dealerbedrijven. (Foto: MBDB)

Gerard van Os is per 1 oktober benoemd tot ceo van Mercedes-Benx Dealerbedrijven, zo meldt het bedrijf vandaag. Van Os werkt sinds 2015 bij het dealerbedrijf als directeur bestelwagens. Daarvoor was hij werkzaam bij Mercedes-Benz Nederland waar hij diverse managementfuncties bekleedde.

Van Os is de opvolger van Sander van Kouwen, die zijn loopbaan buiten de branche voortzet en is benoemd als cfo bij Metterwoon Vastgoed. 

Mercedes-Benz Dealerbedrijven, dat onderdeel is van Daimler AG, telt zes vestigingen in Zuidwest-Nederland met 400 medewerkers. De hoofdvestiging is gevestigd op het bedrijventerrein Forepark in Den Haag waar vorig jaar een flagship store werd geopend. De andere vestigingen zijn te vinden in Alphen aan den Rijn, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Gerard van Os nieuwe ceo Mercedes-Benz Dealerbedrijven | Automotive Online

Gerard van Os nieuwe ceo Mercedes-Benz Dealerbedrijven

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Gerard van Os is benoemd tot de nieuwe ceo van Mercedes-Benz Dealerbedrijven. (Foto: MBDB)

Gerard van Os is per 1 oktober benoemd tot ceo van Mercedes-Benx Dealerbedrijven, zo meldt het bedrijf vandaag. Van Os werkt sinds 2015 bij het dealerbedrijf als directeur bestelwagens. Daarvoor was hij werkzaam bij Mercedes-Benz Nederland waar hij diverse managementfuncties bekleedde.

Van Os is de opvolger van Sander van Kouwen, die zijn loopbaan buiten de branche voortzet en is benoemd als cfo bij Metterwoon Vastgoed. 

Mercedes-Benz Dealerbedrijven, dat onderdeel is van Daimler AG, telt zes vestigingen in Zuidwest-Nederland met 400 medewerkers. De hoofdvestiging is gevestigd op het bedrijventerrein Forepark in Den Haag waar vorig jaar een flagship store werd geopend. De andere vestigingen zijn te vinden in Alphen aan den Rijn, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.